פונץ' הדרים ג'ינג'ר
אם יש לכם כ -10 דקות במטבח, "פונץ' הדרים עם ג'ינג'ר" עשוי להיות מתכון נהדר ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, המכיל 30 קלוריות שלמות . משקה זה מכיל 67 קלוריות , 0 גרם חלבון ו -0 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-24 מנות. תמורת 25 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות וקנו חמוציות, ג'ינג'ר אייל, תרכיז לימונדה ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 יגידו שהוא מושלם. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. רוסטביף עם ג'ינג'ר , סלט סלק וגבינה כחולה עם רוטב ויניגרט הדרים , וליקריץ מתוק בטעם הדרים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה קטנה, ערבבו 3 כוסות מים ו-3/4 כוס תרכיז לימונדה.
יוצקים לתבנית טבעת של 5 כוסות. מקפיאים למשך 2-3 שעות או עד לקבלת בוץ רך. מסדרים את החמוציות בתערובת הבוץ; דחפו את החמוציות לתחתית התבנית. מקפיאים עד שהתערובת מוצקה.
בקערת פונץ' של 5 ליטר, ערבבו את תרכיז האשכוליות, המים הנותרים ותרכיז הלימונדה. מקררים עד לצינון.
רגע לפני ההגשה, ערבבו פנימה את הג'ינג'ר אייל. הוציאו את טבעת הקרח מהתבנית על ידי עטיפת תחתית התבנית במטלית כלים לחה וחמה; הפכו על תבנית אפייה.
מניחים את טבעת הקרח, כשצד הפרי כלפי מעלה, בקערת פונץ'.