פונץ ' פירות איטלקי
פונץ ' פירות איטלקי דורש כ 10 שעות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 29 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא יספק כ 28 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, לימונדה להתרכז, תותיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: פונץ ' פירות איטלקי, פונץ ' פירות, ו פונץ ' פירות.
הוראות
בקנקן, לערבב 1 יכול להתרכז לימונדה 4 פחיות מים.
יוצקים 2 כוסות של הלימונדה למחבת עוגת צינור מחורצת 12 כוס. להקפיא בסעיף הקר ביותר של מקפיא כ 45 דקות או עד ציפוי דק של קרח צורות על פני השטח. לפצח קרום קרח עם סכין קטנה וחדה לחשוף נוזל מתחת. עובד במהירות, מניחים תותים, פרוסות לימון ועלי נענע בנוזל, מוודאים שכל חתיכה שקועה חלקית. להחזיר מחבת למקפיא על 1 שעה או עד הלימונדה קפוא מוצק.
הסר מהמקפיא ולהוסיף לימונדה נותרת. להקפיא לפחות 8 שעות או לילה.
בקנקן 2 ליטר, לערבב 1 יכול להתרכז לימונדה, להתרכז limeade ו 3 כוסות מים. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
ממש לפני ההגשה, יוצקים תערובת לימון, סודה פופ סודה סודה לתוך קערת פונץ'. מחבת לטבול עם טבעת קרח מהר מאוד לתוך מים חמים, ואז להפוך במהופך לטבעת קרח unmold. 'טבעת צפה בקערת פונץ.