קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות1
מגזין

פונצ'קי.

פונצ'קי.
פונצ'קי יכול להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 126 קלוריות. והוא יספק כ 48 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גרידת תפוז, ביצה, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 16%. נסו מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה גדולה, לפזר שמרים בחלב פושר, צרוב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
2
מוסיפים 2 כוסות קמח. מערבבים היטב, ולאפשר לנוח 1 שעה במקום חם. לחמם את החלב בסיר קטן עד שהוא בועות, ואז להסיר מן החום ולתת מגניב עד פושרת.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
3
לרכך צימוקים קצוצים במים חמים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
4
מקציפים ביצה, חלמוני ביצה, סוכר, וניל, חמאה מומסת או מרגרינה, מלח וקליפה כתומה.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תבניות מאפינסתבניות מאפינס
אבקת סוכר וקצפת, אופציונליאבקת סוכר וקצפת, אופציונלי
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
5
הוסף ספוג שמרים. מערבבים בצימוקים. מערבבים בתערובת ביצים. להתמזג היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
6
מוסיפים 4 כוסות קמח.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
7
מערבבים היטב, ויוצרים כדור חלק. הבצק יהיה רך במקצת, אבל לא " כמו הבלילה."לכסות את הבצק, ולאפשר לעלות עד הוכפל במלואו. אגרוף למטה, לתת לעלות עד להכפיל שוב.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
8
מגלגלים בצק לכדורי 1/2 אינץ', להפריש לעלות עד הוכפל בתפזורת. בטיגון עמוק, שמן חום ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
9
זרוק 2 או 3 בכל פעם לתוך שומן חם, להפוך כאשר חום זהוב עמוק. אם יוסר מוקדם מדי, הבצק יהיה לבטל בפנים. כאשר נעשה לנקז בקצרה ואבק עם הסוכר ' ממתקים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק