פונצ'קי.
פונצ'קי יכול להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 126 קלוריות. והוא יספק כ 48 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גרידת תפוז, ביצה, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 16%. נסו מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה, לפזר שמרים בחלב פושר, צרוב.
מוסיפים 2 כוסות קמח. מערבבים היטב, ולאפשר לנוח 1 שעה במקום חם. לחמם את החלב בסיר קטן עד שהוא בועות, ואז להסיר מן החום ולתת מגניב עד פושרת.
לרכך צימוקים קצוצים במים חמים במשך 30 דקות.
מקציפים ביצה, חלמוני ביצה, סוכר, וניל, חמאה מומסת או מרגרינה, מלח וקליפה כתומה.
הוסף ספוג שמרים. מערבבים בצימוקים. מערבבים בתערובת ביצים. להתמזג היטב.
מערבבים היטב, ויוצרים כדור חלק. הבצק יהיה רך במקצת, אבל לא " כמו הבלילה."לכסות את הבצק, ולאפשר לעלות עד הוכפל במלואו. אגרוף למטה, לתת לעלות עד להכפיל שוב.
מגלגלים בצק לכדורי 1/2 אינץ', להפריש לעלות עד הוכפל בתפזורת. בטיגון עמוק, שמן חום ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
זרוק 2 או 3 בכל פעם לתוך שומן חם, להפוך כאשר חום זהוב עמוק. אם יוסר מוקדם מדי, הבצק יהיה לבטל בפנים. כאשר נעשה לנקז בקצרה ואבק עם הסוכר ' ממתקים לפני ההגשה.