פוסין חג המולד
אם יש לך חמאה, קמח, בייקון פסים rashers, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 6%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פוסין צלוי, Poussin al Mattone, ו פוסין קלוי עם אורגנו, כתום ושרי (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 230C / מאוורר 210C / גז
מורחים את החמאה על כל הפוסינים, מתבלים מבפנים ומבחוץ, ואז מעבירים את הבייקון על כל אחד מהם. שב על הפוסינים בקופסת קלייה ובשל במשך 40 דקות עד שהציפורים זהובות והבייקון פריך.
הסר מן הפח, לעזוב לנוח ולהניח את הפח בצד עד שאתה מוכן לעשות את הרוטב.
בערך 5 דקות לפני שאתה מתיישב לאכול, להכין את הרוטב.
מניחים את הפח על חום בינוני, ולאחר מכן מערבבים בקמח להתיז ברוטב ווסטרשייר. בועה יחד, ולאחר מכן לנקז את הירקות מעל הפח קלייה ומערבבים במלאי הירקות. להביא את הרוטב לרתיחה, טעם לתיבול, הוספת רוטב ווסטרשייר יותר במידת הצורך, ולאחר מכן לשפוך לתוך כד רוטב חם.