פוסינים קלויים ברוטב רימונים ותפוחי אדמה Rösti
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פוסינים קלויים ברוטב רימונים ותפוחי אדמה Rösti, מתלה קלוי של כבש עם רוזמרין - רוטב רימון ועוגת תפוחי אדמה גבינת עיזים, ו פוסינים קלויים עם מילוי חיטה ירוקה.
הוראות
בסיר קטן על חום גבוה בינוני, לטאטא יחד 1 כוס מים, מיץ רימון, וסוכר. מביאים לרתיחה ומבשלים, חשופים, עד סמיך וסירופ, על 15 עד 20 דקות.
שוטפים פוסינים מבפנים ומבחוץ ומייבשים.
לגזור צוואר אם מצורף ולהשליך. בקערה קטנה, להקציף יחד מלח, כמון, כורכום, פלפל, זעפרן.
מפזרים פוסינים עם תערובת תבלינים; לחץ כדי לדבוק.
הגדר מחבת צלייה גדולה על תנור למעלה, מפשק שני מבערים.
להוסיף 2 כפות שמן צמחי וחום על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. עבודה ב 2 קבוצות, צרוב פוסינים עד השחמה היטב, על 5 דקות לכל צד, העברת כפי שנעשה מגש גדול והוספת שמן יותר לפי הצורך. להחזיר פוסינים למחבת ושופכים סירופ רימונים מעל.
צלי 15 דקות. פוסינים בסטה עם מיצי מחבת ולפזר אגוזי מלך מסביב. צלוי, צלי מדי פעם, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך ירך 1 (הימנעות עצם) רושם 77°, כ 15 דקות יותר.
בעוד פוסינים הם צלייה, לעשות rösti
בקערה גדולה, מערבבים יחד תפוחי אדמה מגורדים, רוזמרין, מלח ופלפל. במחבת nonstick כבד 10 אינץ ' מעל חום מתון, חום 2 כפות שמן עד חם אבל לא מעשן.
יוצקים בבלילה 1/2 תפוחי אדמה ולחץ קלות כדי ליצור שכבה אפילו כי ממלא לחלוטין פאן. קוק, בלי לזוז, עד החלק התחתון הוא השחמה, על 12 דקות. הפוך צלחת גדולה מעל מחבת ולהפוך פנקייק על צלחת.
הוסף 1 כף שמן למחבת, ואז להחליק פנקייק בחזרה, צד לא מבושל למטה, למחבת. מבשלים עד החלק התחתון הוא חום זהוב, על 5 דקות.
הסר מהחום ולשמור חם, ולאחר מכן לחזור על התהליך עם שאריות הבלילה שמן ותפוחי אדמה לעשות פנקייק שני.
חותכים לפרוסות ומגישים עם poussin.