קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
מגזין

פוסינים קלויים ברוטב רימונים ותפוחי אדמה Rösti

פוסינים קלויים ברוטב רימונים ותפוחי אדמה Rösti
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פוסינים קלויים ברוטב רימונים ותפוחי אדמה Rösti, מתלה קלוי של כבש עם רוזמרין - רוטב רימון ועוגת תפוחי אדמה גבינת עיזים, ו פוסינים קלויים עם מילוי חיטה ירוקה.

הוראות

1
הפוך רוטב
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2
בסיר קטן על חום גבוה בינוני, לטאטא יחד 1 כוס מים, מיץ רימון, וסוכר. מביאים לרתיחה ומבשלים, חשופים, עד סמיך וסירופ, על 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
הפוך פוסינים
4
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
שוטפים פוסינים מבפנים ומבחוץ ומייבשים.
6
לגזור צוואר אם מצורף ולהשליך. בקערה קטנה, להקציף יחד מלח, כמון, כורכום, פלפל, זעפרן.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
זעפרןזעפרן
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מפזרים פוסינים עם תערובת תבלינים; לחץ כדי לדבוק.
8
הגדר מחבת צלייה גדולה על תנור למעלה, מפשק שני מבערים.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
9
להוסיף 2 כפות שמן צמחי וחום על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. עבודה ב 2 קבוצות, צרוב פוסינים עד השחמה היטב, על 5 דקות לכל צד, העברת כפי שנעשה מגש גדול והוספת שמן יותר לפי הצורך. להחזיר פוסינים למחבת ושופכים סירופ רימונים מעל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ רימוניםסירופ רימונים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
צלי 15 דקות. פוסינים בסטה עם מיצי מחבת ולפזר אגוזי מלך מסביב. צלוי, צלי מדי פעם, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך ירך 1 (הימנעות עצם) רושם 77°, כ 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
בעוד פוסינים הם צלייה, לעשות rösti
12
בקערה גדולה, מערבבים יחד תפוחי אדמה מגורדים, רוזמרין, מלח ופלפל. במחבת nonstick כבד 10 אינץ ' מעל חום מתון, חום 2 כפות שמן עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
יוצקים בבלילה 1/2 תפוחי אדמה ולחץ קלות כדי ליצור שכבה אפילו כי ממלא לחלוטין פאן. קוק, בלי לזוז, עד החלק התחתון הוא השחמה, על 12 דקות. הפוך צלחת גדולה מעל מחבת ולהפוך פנקייק על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
הוסף 1 כף שמן למחבת, ואז להחליק פנקייק בחזרה, צד לא מבושל למטה, למחבת. מבשלים עד החלק התחתון הוא חום זהוב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
הסר מהחום ולשמור חם, ולאחר מכן לחזור על התהליך עם שאריות הבלילה שמן ותפוחי אדמה לעשות פנקייק שני.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
16
חותכים לפרוסות ומגישים עם poussin.
מרכיבים שתצטרך
פוסיןפוסין