קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

פוסינים קלויים עם מילוי חיטה ירוקה

פוסינים קלויים עם מילוי חיטה ירוקה
פוסינים קלויים עם מילוי חיטה ירוקה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 440 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם מרק עוף, כוסברה טחון, דומדמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו פוסינים קלויים עם מילוי חיטה ירוקה, שאריות " פסטה קישואים (הכוללת שעועית ירוקה שום & טבעוני מלא חיטה), ו פוסינים קלויים ברוטב רימונים ותפוחי אדמה Rösti (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים חיטה בקערה של מים קרים, ברפרוף את כל פסולת שצפה על פני השטח ולהחליף מים פעמיים, 20 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
חיטהחיטה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
לנקז היטב מסננת.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
לבשל חיטה, חשופה, בסיר 3-4 ליטר של מים רותחים מומלחים, ערבוב ברפרוף מדי פעם, עד רק מכרז, 12 עד 15 דקות; לנקז היטב מסננת ולהעביר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
חיטהחיטה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
בעוד חיטה רותחת, לבשל בצל בשמן במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
חיטהחיטה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
מוסיפים כוסברה, זנגביל, קינמון, מלח ופלפל; לבשל, ערבוב, 1 דקה יותר; מערבבים לחיטה מנוקזת עם דומדמניות וצנוברים. מלית מגניב לחלוטין, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
דומדמניותדומדמניות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
חיטהחיטה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 450°f. לשטוף פוסינים בפנים ובחוץ ולייבש טפיחה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לגזור צוואר אם מצורף ולהשליך.
3
מפזרים מלח ופלפל בתוך ומחוץ לציפורים, ואז למלא כל חלל גוף עם מילוי 1/2 כוס. כפית שנותרה מלית לתוך צלחת אפייה קטנה לכסות בנייר כסף, ולאחר מכן להפריש. לקשור את הרגליים יחד עם חוט ולסדר poussins, ללא צפיפות, על מתלה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
המברשת מומסת חמאה בנדיבות על פוסינים, שומר את השארית לצלייה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
5
פוסינים צלויים, צולים מדי פעם, עד לזהב עמוק, 30 עד 35 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 ° F וצלה עד שמדחום מוכנס לירך (הימנעות מעצם) רושם 82°, ולתוך המילוי,165, כ-10 עד 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מעבירים פוסינים למגש, שומרים מחבת, ומכסים באופן רופף בנייר כסף. לחמם מילוי שמור בתנור בעת ביצוע jus.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
1
הסר מתלה מחבת ולהטות פאן כך שומן ומיצים מצטברים בפינה אחת. בזהירות כפית את כמעט כל השומן. מחבת בפישוק על פני 2 מבערים; להוסיף מרק ומים מחבת deglaze על ידי רותחים על חום גבוה, ערבוב וגירוד את חתיכות חומות, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
העברה לסיר 1-2-ליטר ומבשלים עד מצטמצם כ 1/2 כוס, 3 דקות. מערבבים תערובת קורנפלור; מערבבים לתוך רוטב ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים מיץ לימון; מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ואז יוצקים את jus דרך מסננת משובחת לסירת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
חותכים את החוט ומגישים poussins עם jus ומילוי נוסף.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
5
* זמין ב kalustyans.com.