קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

פוסינים קלויים עם מילוי חיטה ירוקה

פוסינים קלויים עם מילוי חיטה ירוקה
פוסינים קלויים עם מילוי חיטה ירוקה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 440 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם מרק עוף, כוסברה טחון, דומדמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו פוסינים קלויים עם מילוי חיטה ירוקה, שאריות " פסטה קישואים (הכוללת שעועית ירוקה שום & טבעוני מלא חיטה), ו פוסינים קלויים ברוטב רימונים ותפוחי אדמה Rösti (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים חיטה בקערה של מים קרים, ברפרוף את כל פסולת שצפה על פני השטח ולהחליף מים פעמיים, 20 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
חיטהחיטה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לנקז היטב מסננת.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
לבשל חיטה, חשופה, בסיר 3-4 ליטר של מים רותחים מומלחים, ערבוב ברפרוף מדי פעם, עד רק מכרז, 12 עד 15 דקות; לנקז היטב מסננת ולהעביר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
חיטהחיטה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
בעוד חיטה רותחת, לבשל בצל בשמן במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
חיטהחיטה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים כוסברה, זנגביל, קינמון, מלח ופלפל; לבשל, ערבוב, 1 דקה יותר; מערבבים לחיטה מנוקזת עם דומדמניות וצנוברים. מלית מגניב לחלוטין, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
דומדמניותדומדמניות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
חיטהחיטה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 450°f. לשטוף פוסינים בפנים ובחוץ ולייבש טפיחה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לגזור צוואר אם מצורף ולהשליך.
3
מפזרים מלח ופלפל בתוך ומחוץ לציפורים, ואז למלא כל חלל גוף עם מילוי 1/2 כוס. כפית שנותרה מלית לתוך צלחת אפייה קטנה לכסות בנייר כסף, ולאחר מכן להפריש. לקשור את הרגליים יחד עם חוט ולסדר poussins, ללא צפיפות, על מתלה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
המברשת מומסת חמאה בנדיבות על פוסינים, שומר את השארית לצלייה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
5
פוסינים צלויים, צולים מדי פעם, עד לזהב עמוק, 30 עד 35 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 ° F וצלה עד שמדחום מוכנס לירך (הימנעות מעצם) רושם 82°, ולתוך המילוי,165, כ-10 עד 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מעבירים פוסינים למגש, שומרים מחבת, ומכסים באופן רופף בנייר כסף. לחמם מילוי שמור בתנור בעת ביצוע jus.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
הסר מתלה מחבת ולהטות פאן כך שומן ומיצים מצטברים בפינה אחת. בזהירות כפית את כמעט כל השומן. מחבת בפישוק על פני 2 מבערים; להוסיף מרק ומים מחבת deglaze על ידי רותחים על חום גבוה, ערבוב וגירוד את חתיכות חומות, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
העברה לסיר 1-2-ליטר ומבשלים עד מצטמצם כ 1/2 כוס, 3 דקות. מערבבים תערובת קורנפלור; מערבבים לתוך רוטב ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים מיץ לימון; מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ואז יוצקים את jus דרך מסננת משובחת לסירת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
חותכים את החוט ומגישים poussins עם jus ומילוי נוסף.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
5
* זמין ב kalustyans.com.