פופס מיץ שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פופס מיץ שמנת. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 115 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. מתכון זה ממתכונים קראפט יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-10 דקות. אם יש לכם מיץ תפוחים, מיץ תפוחים, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פופס מיץ פסים, סוכריות מיץ פירות, ו מתכון פופס מיץ פסים.
הוראות
מערבבים מיץ רותח לתוך תערובת ג ' לטין יבשה משולבת וסוכר בקערה בינונית לפחות 2 דקות. עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין.
הוסף מספיק קרח למיץ קר למדוד 2/3 כוס.
מוסיפים לג ' לטין; מערבבים עד מעט מעובה.
להסיר ולהשליך את כל קרח unmelted.
מוסיפים ציפוי מוקצף לתערובת ג ' לטין; מערבבים עם חוט whisk עד מעורבב היטב.
יוצקים באופן שווה לתוך 6 (5-עוז.) כוסות נייר או פלסטיק. הכנס מקל פופ עץ לתוך כל כוס עבור ידית.
להקפיא 5 שעות או עד המשרד. כדי להסיר פופ מכוס, במקום התחתון של כוס תחת מים זורמים חמים במשך 15 שניות. לחץ בחוזקה על החלק התחתון של כוס כדי לשחרר פופ. (לא לסובב או למשוך מקל פופ.) לכסות שאריות פופס במקפיא.