קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פופקורן שביר

פופקורן שביר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פופקורן שביר. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 12 . מנה אחת מכילה 171 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם סודה לשתייה, פופקורן, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פופקורן שקדים פריכים, קלסי שוקולד פופקורן שביר, ו פופקורן עם שמפניה קרמל וכמהין בייקון ופרמזן פופקורן (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו גיליון אפייה עם לסכל; לסכל מעיל עם תרסיס בישול. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
מניחים פופקורן בשקית ניילון גדולה zip-top; חותם. לרסק פופקורן באמצעות פטיש בשר או מערוך; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
7 חתיכות שוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחת7 חתיכות שוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחת
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
3
מערבבים סוכר, סירופ ומים בסיר בינוני על אש בינונית. לבשל 1 דקה או עד הסוכר מתמוסס, ערבוב כל הזמן. מבשלים, ללא ערבוב, עד רשם מדחום ממתקים 270 (כ 8 דקות). מערבבים ב מולסה וחמאה; מבשלים עד רושמים מדחום 290 (כ 5 דקות). מוסיפים סודה לשתיה, וניל ומלח. מערבבים פופקורן לתוך תערובת סירופ רותח. עובד במהירות, לשפוך תערובת פופקורן על מחבת מוכן; להפיץ עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות כף עץ מצופה ספריי בישול. מגניב לחלוטין; לשבור לחתיכות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
7 חתיכות שוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחת7 חתיכות שוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחת
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הערה: לאחסן שביר במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד ארבעה ימים.

יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע

פופקורן עובד ממש טוב עם רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. ה-Markus Huber Sparkling rosé עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Markus הובר רוז נוצץ
Markus הובר רוז נוצץ
צבע סלמון בהיר עם משחק זהב אדמדם של אור, עדין, persistet musseux, עדין, טרי מאוד animating האף, פירות ותבלינים עם רמזים של דובדבנים טריים גרגרי יער, הערה מתוחכמת של הדרים. יבש, פרי מונע עדיין שמנת על החיך, ארוגים דק עם חומציות אלגנטית ותמצית מינרלים, מבנה הרמוני מאוד.