פופקורן שביר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פופקורן שביר. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 12 . מנה אחת מכילה 171 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם סודה לשתייה, פופקורן, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פופקורן שקדים פריכים, קלסי שוקולד פופקורן שביר, ו פופקורן עם שמפניה קרמל וכמהין בייקון ופרמזן פופקורן (מתכונים דומים).
הוראות
קו גיליון אפייה עם לסכל; לסכל מעיל עם תרסיס בישול. תניח בצד.
מניחים פופקורן בשקית ניילון גדולה zip-top; חותם. לרסק פופקורן באמצעות פטיש בשר או מערוך; להפריש.
מערבבים סוכר, סירופ ומים בסיר בינוני על אש בינונית. לבשל 1 דקה או עד הסוכר מתמוסס, ערבוב כל הזמן. מבשלים, ללא ערבוב, עד רשם מדחום ממתקים 270 (כ 8 דקות). מערבבים ב מולסה וחמאה; מבשלים עד רושמים מדחום 290 (כ 5 דקות). מוסיפים סודה לשתיה, וניל ומלח. מערבבים פופקורן לתוך תערובת סירופ רותח. עובד במהירות, לשפוך תערובת פופקורן על מחבת מוכן; להפיץ עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות כף עץ מצופה ספריי בישול. מגניב לחלוטין; לשבור לחתיכות גדולות.
הערה: לאחסן שביר במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד ארבעה ימים.
יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע
פופקורן עובד ממש טוב עם רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. ה-Markus Huber Sparkling rosé עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Markus הובר רוז נוצץ
צבע סלמון בהיר עם משחק זהב אדמדם של אור, עדין, persistet musseux, עדין, טרי מאוד animating האף, פירות ותבלינים עם רמזים של דובדבנים טריים גרגרי יער, הערה מתוחכמת של הדרים. יבש, פרי מונע עדיין שמנת על החיך, ארוגים דק עם חומציות אלגנטית ותמצית מינרלים, מבנה הרמוני מאוד.