פופקורן שום פרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל פופקורן שום פרמזן. מתאים ל-5 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 273 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. אם יש לכם פלפל קאיין, שמן צמחי, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פופקורן רוזמרין פרמזן שום, שמיר פרמזן & פופקורן שום, ו פרמזן-חטיף פופקורן שום (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן מעל חום בינוני, להמס חמאה.
מוסיפים שום ומבשלים 1 דקה, ערבוב, ולאחר מכן להסיר סיר מחום ולהניח בצד להתקרר מעט.
שמן צמחי חם בסיר גדול ועמוק עם מכסה הדוק על חום גבוה. כאשר שמן חם, להוסיף פופקורן unpopped, לכסות סיר, ומבשלים 1 דקה. החליקו את הסיר קדימה ואחורה קדימה ואחורה עד שפופקורן יתחיל להתפוצץ. המשך לבשל ולנער סיר עד פקיעה שוככת, כ 5 דקות.
הסר סיר מחום ולהעביר פופקורן לקערת הגשה גדולה.
יוצקים תערובת חמאה שום על פופקורן, מפזרים פרמזן וקיין ולזרוק למעיל. מתבלים במלח ומגישים.