פוקצ'ה דלעת-אגוז עם Gruyère
המתכון פוקאצ'ה דלעת אגוז עם Gruyère יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 186 קלוריות. אם יש לך אגוזי מלך, סוכר חום, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: פוקצ'ה דלעת עם Gruyere ושקדים, פוקצ'ה דלעת עם אגוזי gruyere ו-walnuts / המטבח של סימון KitchenSimone, ו טרוויזו, אגוז וסלט גרוייר.
הוראות
מערבבים מים, סוכר, ושמרים בקערה גדולה; בואו לעמוד 5 דקות. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 1 כוס קמח וחמאה לתערובת שמרים; מערבבים רק עד בשילוב. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 30 דקות.
מוסיפים דלעת, מלח ואגוז מוסקט לתערובת קמח; מערבבים עד בשילוב טוב.
מוסיפים 2 1/4 קמח כוסות וחצי גבינה; מערבבים עד הבצק הרך. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 8 דקות); להוסיף מספיק של 1/4 כוס קמח, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות. מחלקים בצק לשניים; לעצב כל חצי למעגל 8 אינץ'.
מניחים עיגולי בצק על תבנית אפייה זרועי קמח תירס.
מפזרים גבינה ואגוזים הנותרים באופן שווה על עיגולים בצק; לחץ קלות לדבוק. עיגולי בצק מעילים קלות עם ספריי בישול; לכסות ולתת עלייה 20 דקות (בצק לא להכפיל בגודל).
לחשוף בצק; אופים ב 400 במשך 30 דקות או עד כיכרות השחמה על הקרקעית גבינה נמס (כיכרות מגן עם לסכל כדי למנוע overbrowning, במידת הצורך). מגניב על מתלה תיל.