פוקצ'ה עם בצל מקורמל, אגס וגבינה כחולה
המתכון פוקצ'ה עם בצל קרמל, אגס וגבינה כחולה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-2 שעות ו -30 דקות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 101 קלוריות. והוא יספק כ 25 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו דבש, מלח כשר, אגס, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה עובד טוב כמו לחם זול. נסו פוקצ'ה עם בצל מקורמל, אגס וגבינה כחולה, אגס, גבינה כחולה ופיצה בסגנון פוקצ'ה בייקון, ו אגס מקורמל ומרק גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את המים, שמרים ודבש ולתת לעמוד במשך 5 דקות. מערבבים ב 1 כוס הקמח ו 1/4 כוס השמן; בואו לעמוד במשך 5 דקות. מערבבים את הקמח הנותר ואת המלח ללוש עד חלקה.
העברה לקערה משומנת, לכסות עם פלסטיק ולתת לעמוד במשך 1 שעה.
בינתיים, במחבת, חום 1 כף השמן.
מוסיפים את הבצל, מכסים ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, במשך 10 דקות.
מוסיפים את הסוכר, מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, 10 דקות.
שמן 9-by-13 אינץ ' מסגרת אפייה.
להעביר את הבצק לסדין ולחץ אותו כדי להתאים. גומות את הבצק בכל רחבי עם האצבעות שלך טפטוף עם 2 כפות של שמן זית.
תן את הבצק לעלות עד נפוח, על 20 דקות.
לפזר את הבצלים על הבצק. מסדרים את האגס על הבצל ומפזרים את הגבינה הכחולה.
טפטף את הנותרים 2 כפות שמן על פוקצ ' ה ואופים במשך 20 דקות, עד הזהב.