פוקצ'ה קמח מ' קמח, מדי
המתכון קמח פוקאצ'ה מ' קמח, גם יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 5 שעות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 406 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, שמן זית, קמח תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו לחם. נסו פוקצ'ה קמח, Rajgira קמח Burfi-Amaranth קמח Burfi-Raksha Bandhan s, ו לחם תירס ללא קמח (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מערבל לעמוד, לשלב 1 1/2 כוסות (360 מ " ל) מים פושרים ואת השמרים ולתת לשבת במשך 20 עד 30 שניות כדי לאפשר השמרים להתמוסס ולהפעיל. לזרוק את הקמח כל המטרה, קמח לחם, סוכר, ומלח לתוך המים. בזהירות להפוך את המיקסר על מהירות נמוכה ומערבבים במשך כ 10 שניות. (כדי למנוע את הקמח עף מתוך הקערה, להפוך את המיקסר לסירוגין כמה פעמים עד הקמח מעורבב לתוך הנוזל, ולאחר מכן לשמור אותו במהירות נמוכה.) כאשר הבצק עדיין נראה שאגי, טפטוף בשמן הזית, מכוון אותו לאורך הצד של הקערה כדי למנוע ממנו להתיז ולעשות בלגן.
עם המיקסר עדיין במהירות נמוכה, ללוש את הבצק במשך 4 עד 5 דקות, או עד שהוא חלק וגמיש. הבצק צריך להיות קצת דביק אבל עדיין חלק יש מרקם אלסטי, גמיש. (אם זה הרבה יותר נוקשה מזה, לערבב 1 עד 2 כפות מים; אם זה הרבה יותר משוחרר מזה, לערבב 2 עד 3 כפות קמח כל המטרה.)
מעבירים את הבצק לקערה המשומנת, מכסים בחתיכת ניילון משומנת או במטלית לחה נטולת מוך, ומניחים אותה באזור ללא טיוטה, חם (78° עד 82 ° F (25° עד 27°C) למשך 2 עד 3 שעות. אזור ליד התנור או בתנור רק עם אור התנור על טוב. הבצק צריך לעלות עד שהוא על כפול בתפזורת. (זה נקרא הגהה את הבצק.)
לאחר שהבצק עלה, פרחו את הידיים ואת משטח העבודה והפכו את הבצק אל משטח העבודה. לחץ על הבצק לתוך ריבוע 8 אינץ '(20 ס " מ) וקפל את הקצה העליון של הכיכר עד למרכז הבצק. מקפלים את החלק התחתון של הכיכר עד למרכז הבצק ולוחצים על התפר בחוזקה עם האצבעות. עכשיו מקפלים את הצד הימני של הכיכר למרכז ואת הצד השמאלי למרכז, ושוב לחץ על התפר בחוזקה. הפוך את הבצק, צד התפר למטה, ולעצב את הבצק עם תנועה תוחבת כך שזה על 6 אינץ '(15 ס " מ) מרובע.
מעבירים את הבצק לסדין אפייה מוכן, קמח בנדיבות את החלק העליון של הבצק, ולאחר מכן לכסות את הבצק באופן רופף אבל לחלוטין עם מטלית לחה ללא מוך או חתיכת ניילון לעטוף.
מניחים באזור חם (78° עד 28° (25° עד 27°C)) במשך שעה או משהו כזה, או עד הבצק עולה קצת ומתנפח ו pillowy. (זה הגהה, שוב.)
מחממים התנור ל 204° (200°C), ומניחים מתלה במרכז התנור.
מפזרים את תבנית האפייה עם קמח התירס ומניחים בצד.
כאשר הבצק מוכן, להסיר את הבד או לעטוף פלסטיק. באמצעות כל עשר האצבעות, לחץ ודקר ולהאריך את הבצק שלוש או ארבע פעמים לאורך שלה, כך שאתה לוחץ ולמתוח אותו לתוך יומן כמעט מרובע כי הוא כ 10 אינץ '(25 ס "מ) ארוך, 8 אינץ' (20 ס "מ) רחב, ועל 2 אינץ' (5 ס " מ) גבוה.
אופים במשך 35 עד 45 דקות, או עד חום זהוב לחלוטין על החלק העליון והתחתון. הרם את כיכר ולוודא את החלק התחתון הוא השחמה לפני מושך אותו מהתנור, או שאתה תהיה בסופו של דבר עם כיכר רטובה.
תן מגניב על המחבת על מתלה חוט במשך כ 30 דקות, או עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז לחתוך לפרוסות 3/4 אינץ '(2 ס " מ) עבה עבור כריכים. כיכר פוקצ ' ה תשמור בשקית נייר סגורה בטמפרטורת החדר עד 3 ימים, או עטוף בחוזקה בשתי שכבות של ניילון לעטוף במקפיא עד 2 שבועות. אם משתמשים בלחם בן יום בטמפרטורת החדר, אני מציע להרים אותו בטוסטר כדי לרענן אותו. אם באמצעות לחם שכבר קפוא בעבר, להפשיר אותו בטמפרטורת החדר במשך 3 עד 4 שעות ולאחר מכן לרענן אותו בתנור 300°f (150°C) במשך כ 5 דקות.