פוקצ'ה רוזמרין
המתכון פוקצ'ה רוזמרין מוכן בסביבות 3 שעות ו -10 דקות והוא בהחלט מדהים טבעוני אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. מתכון זה מכין 16 מנות עם 157 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 18 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם שמרים, קמח, מים חמים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה עובד טוב כמו לחם. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. הציון הזה די טוב. נסו איך מכינים לחם פוקצ'ה ופוקצ' ה שום רוזמרין, פוקצ'ה רוזמרין, ו פוקצ'ה רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מפזרים את השמרים מעל המים החמים.
במיקסר, לשלב את הקמח והמלח. כשהמיקסר פועל במהירות נמוכה (עם חיבור ההנעה), מזלפים פנימה את שמן הזית עד לשילוב עם הקמח. לאחר מכן יוצקים פנימה תערובת שמרים/מים ומערבבים עד לאיחוד פשוט והבצק מתאחד במסה דביקה מאוד.
יוצרים את הבצק לכדור, מזלפים מעל שמן זית וזורקים לציפוי הבצק. לאחר מכן מכסים את הקערה בחוזקה בניילון ומניחים אותה בצד למשך 1 עד 2 שעות, או מאחסנים במקרר עד שתזדקק לה.
להכנת פוקצ ' ה מוציאים מחצית מהבצק מהקערה (משאירים את השאר בפעם אחרת) ומניחים על משטח מקומח קלות.
מניחים את הרוזמרין הקצוץ על גבי הבצק, ואז ללוש אותו בעדינות רבה לבצק. (לא מעל ללוש!)
מניחים על תבנית גיליון מטפטפת בשמן זית.
מזלפים עוד שמן זית על גבי הבצק, ואז מכסים בניילון. שים במקום ללא טיוטה / חם במשך שעה 1.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
הסר את הניילון (הבצק יהיה נפוח) והשתמש בקצות האצבעות כדי ללחוץ על גומות חן על כל פני הבצק.
מזלפים את המשטח בשמן זית נוסף ומפזרים מלח כשר.
אופים עד שהפוקצ ' ה מזהיבה, 30 עד 40 דקות.
חותכים לחתיכות בעזרת גלגל פיצה או סכין חדה.