פורטובלו בגריל
פורטבלו בגריל נטול גלוטן,, קטוגני מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 201 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם עלי בזיליקום, שמן זית, בייקון קנדי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו סלט סטייק פורטבלו בגריל עם אבוקדו, ליים ותירס בגריל, פורטובלו פיטס בגריל, ו כריכי פורטבלו בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים גריל או מחבת גריל וריסוס עם ספריי בישול.
עם כפית, בעדינות לגרד את הכהה בתוך פטריות כובעים, להיזהר לא לשבור את הכובע.
מברשת שני הצדדים של כובעי פטריות עם שמן ומפזרים מלח. גריל את הפטריות על אש בינונית גבוהה במשך כ 7 דקות לכל צד, עד שהם רכים ומיצי שלהם מתחילים לשחרר.
העברה לצלחת, בצד העליון למטה.
על אותו מחבת גריל או גריל, לבשל את הבייקון הקנדי על אש בינונית גבוהה במשך 30 שניות בכל צד, עד שהם חמים סימני גריל נוצרו.
מניחים 1 חתיכת הבייקון לתוך כל אחד כובעי הפטריות.
להפריד את הלבנים של 4 של הביצים לתוך קערה בגודל בינוני, ולהשליך את החלמונים.
מוסיפים את כל 4 הביצים שנותרו לקערה עם הלבנים, מוסיפים את המים ומקציפים עד בשילוב. מבשלים את הביצים במחבת בגודל בינוני לא דביקה מעל חום בינוני נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד הביצים נעשות, כ 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. כפית 1/4 של ביצים מקושקשות על גבי הבייקון הקנדי בכל כובעי הפטריות.
טפטוף 1 כפית פסטו על כל אחד העליון עם כמה סרטי בזיליקום ו 1 כפית של פרמזן.