קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות18
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פורטובלוס ממולא בעוגת סרטנים

פורטובלוס ממולא בעוגת סרטנים
פורטובלוס ממולא בעוגת סרטנים יכול להיות רק פסקטריאן מתכון שחיפשת. מתכון זה משמש 6. זה מנות ראשונות יש 335 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. לכו לחנות ואספו תיבול פירות ים, ביצה, בשר סרטנים ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. עם כפית ציון 55%, המנה הזו די טובה. פורטובלוס ממולא סרטנים, פורטובלוס ממולא סרטנים, ו פורטובלוס ממולא סרטנים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
הסר גבעולים מפטריות (השלך או שמור לשימוש אחר); הניחו כובעים בצד. במחבת קטנה מטגנים בצל בכף 1 שמן עד שהוא רך. בקערה קטנה שלבו את גבינת השמנת, הביצה, פירורי הלחם, 1/2 כוס הגבינה ותיבול פירות הים. מערבבים בעדינות סרטן ובצל.
מרכיבים שתצטרך
1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
סרטןסרטן
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
כף 1/2 כוס תערובת סרטנים לכל כובע פטריות; מזלפים שמן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
סרטןסרטן
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מפזרים פפריקה וגבינה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
4
מניחים בתוך 15 אינץ ' משומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
אופים, ללא כיסוי, בחום של 400 מעלות צלזיוס למשך 15-20 דקות או עד שהפטריות רכות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®