קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות18
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פורטובלוס ממולא בעוגת סרטנים

פורטובלוס ממולא בעוגת סרטנים
פורטובלוס ממולא בעוגת סרטנים יכול להיות רק פסקטריאן מתכון שחיפשת. מתכון זה משמש 6. זה מנות ראשונות יש 335 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. לכו לחנות ואספו תיבול פירות ים, ביצה, בשר סרטנים ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. עם כפית ציון 55%, המנה הזו די טובה. פורטובלוס ממולא סרטנים, פורטובלוס ממולא סרטנים, ו פורטובלוס ממולא סרטנים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
הסר גבעולים מפטריות (השלך או שמור לשימוש אחר); הניחו כובעים בצד. במחבת קטנה מטגנים בצל בכף 1 שמן עד שהוא רך. בקערה קטנה שלבו את גבינת השמנת, הביצה, פירורי הלחם, 1/2 כוס הגבינה ותיבול פירות הים. מערבבים בעדינות סרטן ובצל.
מרכיבים שתצטרך
1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
סרטןסרטן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
כף 1/2 כוס תערובת סרטנים לכל כובע פטריות; מזלפים שמן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סרטןסרטן
דַק-דַק-
3
מפזרים פפריקה וגבינה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4
מניחים בתוך 15 אינץ ' משומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
אופים, ללא כיסוי, בחום של 400 מעלות צלזיוס למשך 15-20 דקות או עד שהפטריות רכות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות