פורטובלוס ממולא תרד
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן וראשוני מתכונים לקופסת המתכונים שלך, פורטובלוס ממולא תרד עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 165 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם יש לכם תרד, בצל ירוק, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 85%, המנה הזו מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פורטובלוס ממולא תרד, פורטובלוס ממולא תרד, ו פורטובלוס ממולא תרד וארטישוק.
הוראות
הסר וזורק גבעולים וזימים מפטריות. במחבת גדולה על אש בינונית, מבשלים פטריות בשמן במשך 10-15 דקות או רק עד שהם רכים, הופכים פעם אחת.
בקערה קטנה שלבו את העגבניות, התרד, הבצל, גבינת הרומנו, פתיתי הפלפל והמלח. כף לתוך כובעי פטריות.
מניחים על תבנית מרופדת בנייר כסף כבד.
אופים בחום של 375 במשך 10-15 דקות או עד לחימום והגבינה נמסה.