קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

פורל Meunière, סגנון ישן

פורל Meunière, סגנון ישן
פורל Meunière, סגנון ישן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 642 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, בשר עגל, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. נסו פורל Meuniere, טרוטת עין-הקשת Meunière, ו טרוטה בסגנון בסקי עם עשבי תיבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הקמח, תיבול קריאולי, ומלח בקערה רחבה. יש לשטוף את פילה פורל להתייבש טפיחה. לדלות את הדגים בקמח מתובל ולהפיל את העודף.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פילה פורלפילה פורל
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
הפוך roux חום בינוני על ידי התכת החמאה בסיר על חום בינוני. כאשר הוא מתחיל לבעבע, להוסיף את שאר הקמח מתובל לבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת הופכת חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשריםחבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
שים את המניה לסיר אחר ולמקם מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
לטאטא את רו לתוך המניה עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מוסיפים את מיץ הלימון, רוטב ווסטרשייר, וחומץ, ומבשלים במשך 3 דקות, ולאחר מכן להסיר את המחבת מהחום. שמור על הרוטב חם בזמן שאתה מכין את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
אתה יכול לטגן את הדגים בחמאה אם אתה רוצה, אבל זה יותר נפוץ בניו אורלינס לטגן אותו בנמוך אינץ ' של שמן מחומם ל 375 מעלות. כך או כך, לבשל עד חום זהוב (כ 2 דקות לכל צד).
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
7
כפית את הרוטב על הדגים ומגישים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
From Tom Fitzmorris ' S New Orleans Food by Tom Fitzmorris, (C) 2006 Stewart, Tabori & Chang