קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

פורל אפוי במלח

פורל אפוי במלח
פורל אפוי מלח נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 172 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חומץ יין, פלפל, בצלים כבושים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. מתכונים דומים: טרוטה צלויה עם מלח מעושן ועשבי תיבול טריים, פילה פורל אפוי, ו פורל אפוי Amandine.

הוראות

1
מחממים התנור ל 50
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים 2 עלי מפרץ ו 2 עלי טימין בכל טרוטה; מאובטח עם קיסמים. על כל אחד מ-2 גליונות אפייה גדולים, מורחים 2 1/2 כוסות מלח כשר בשכבה עבה ואפילו.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
גב שומן חזירגב שומן חזיר
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
3
מפזרים את המלח במים עד לחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מניחים 4 טרוטה על כל תבנית אפייה ומכסים כל טרוטה עם 3/4 כוס מלח, אורז את המלח כדי לכסות את הדגים לחלוטין. השתמש את כוס 1 הנותרים של מלח כדי למלא את כל הפערים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
מפזרים את המלח במים כדי לצנן אותו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
אופים את הדגים בשלישים העליונים והתחתונים של התנור במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים את הבצל הכבוש סחוט עם חומץ יין לבן ושמן צמחי ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבןחומץ יין לבן
בצל קוקטיילבצל קוקטייל
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
בזהירות לשבור את קרום המלח את הטרוטה ולהעביר את הדגים לצלחות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מגישים את הטרוטה מיד, עובר ויניגרט בצל כבוש ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
בצל כבושבצל כבוש
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
פורלפורל