קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות47
מגזין

פורל בגריל חרדל דבש

פורל בגריל חרדל דבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פורל בגריל דבש חרדל. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 316 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך מיונז, בצל, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו פילה פורל בגריל חרדל דבש, טרוטת ראש פלדה עם רוטב חזרת דבש-חרדל, ו סלט טרוטה מעושן עם אצבעות בגריל תפוחי אדמה וחרדל-שמיר ויניגרט (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, לשלב את חמשת המרכיבים הראשונים. באמצעות מלקחיים ארוכים, להרטיב מגבת נייר עם שמן בישול לייפות קלות את מתלה הגריל.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מניחים בצל בצד לחתוך למטה על מתלה גריל עם צדדים נוגעים. מסדרים פילה על פרוסות בצל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
כיסוי וגריל על חום בינוני-חם או צלייה עבור 4 ב. מהחום במשך 5 דקות. רוטב עם תערובת חרדל. מבשלים 5-6 דקות יותר או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, basting לעתים קרובות. זרוק פרוסות בצל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו