רק לקבל את הקצב לקחת את הראש ואת הזנב, עצמות butterflied, לייבש אותו משני הצדדים עם מגבות נייר, לקבל את החמאה או שמן או משולבת די חם, להניח בשר דגים בצד למטה כך שהוא מקבל השחמה ופריך בצד אחד, ולאחר מכן פעם מבושל דרך (כל כך דק זה לוקח רק דקות), להעביר בשר צלחת עד, ואז לטגן כמה אגוזים בחמאה, להוסיף קצת לימון, לשפוך על הדג, ולאחר מכן קצוץ פטרוזיליה לצבע. אין זמן בכלל.נזכרתי בדוא " ל דומה מלפני שנה על בישול להחליק עם חמאה חומה caper, ועם עצתה, הדגים התברר בצורה מושלמת. ללא היסוס, תכננתי טרוטה מטוגנת עם אגוזי פקאן לארוחה הבאה שלי. כדי לעגל את זה בסגנון האימהות שלי, הכנתי מרק מהיר של ארוגולה, אחד מהירוקים העליונים האהובים עליה, עם קצת מיץ לימון, וקצת שעועית קנלוני לעוד חלבון. הדג היה טעים, תוצר של ההוראות המדויקות (אם קצת זרם של התודעה), אשר לצורך המתכון שלי, נכתבו מחדש במשפטים שלמים.בכל פעם שאני בבית ואוכל את אמא שלי מבשלת, אני תמיד שמחה כשהצלחת שאני מגישה מוכרת, תוצר של כל הטריקים הישנים שלה. לא שאני לא אוהב את עלי האסקרול מדי פעם ממולאים באורז, אבל אני מעדיף את זה כשהיא משאירה לי את הניסויים. לפעמים השיטה החדשה שהיא ממליצה דורשת יותר הדרכה מאשר לאחרים. אבל עם או בלי דוא " ל כדחף, זה מרגיש טבעי לאלתר עם אמא שלי בראש, באמצעות הטכניקות שלה, שיטות וטעמים כדי ליצור צלחות כי נראה מוכר, ניסיוני, והכל בבת אחת חדש במטבח שלי.מהמטבח שלי, מאחלת לאמא שלי יום הולדת שמח, לשלך, פיבי, טבחית רבעי החיים * * מתכונים * * פורל מטוגן במחבת עם אגוזי פקאן