קושירגיל
מוכן ב4 דק.
מנות2
ציון בריאות46
מגזין

פורל מטוגן במחבת עם פקאן

פורל מטוגן במחבת עם פקאן
פורל מטוגן במחבת עם פקאן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 592 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מתכון זה של בנות גדולות מטבח קטן יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם מיץ לימון, מיץ לימון, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בורבון עם פקאן: דרום קלאסי כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 81%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פורל מטוגן במחבת עם פקאן, טרוטה מוקפצת עם אגוזי פקאן, ו טרוטת עין-הקשת עם צ'ילי אדום ופקאנים.

הוראות

1
רק לקבל את הקצב לקחת את הראש ואת הזנב, עצמות butterflied, לייבש אותו משני הצדדים עם מגבות נייר, לקבל את החמאה או שמן או משולבת די חם, להניח בשר דגים בצד למטה כך שהוא מקבל השחמה ופריך בצד אחד, ולאחר מכן פעם מבושל דרך (כל כך דק זה לוקח רק דקות), להעביר בשר צלחת עד, ואז לטגן כמה אגוזים בחמאה, להוסיף קצת לימון, לשפוך על הדג, ולאחר מכן קצוץ פטרוזיליה לצבע. אין זמן בכלל.נזכרתי בדוא " ל דומה מלפני שנה על בישול להחליק עם חמאה חומה caper, ועם עצתה, הדגים התברר בצורה מושלמת. ללא היסוס, תכננתי טרוטה מטוגנת עם אגוזי פקאן לארוחה הבאה שלי. כדי לעגל את זה בסגנון האימהות שלי, הכנתי מרק מהיר של ארוגולה, אחד מהירוקים העליונים האהובים עליה, עם קצת מיץ לימון, וקצת שעועית קנלוני לעוד חלבון. הדג היה טעים, תוצר של ההוראות המדויקות (אם קצת זרם של התודעה), אשר לצורך המתכון שלי, נכתבו מחדש במשפטים שלמים.בכל פעם שאני בבית ואוכל את אמא שלי מבשלת, אני תמיד שמחה כשהצלחת שאני מגישה מוכרת, תוצר של כל הטריקים הישנים שלה. לא שאני לא אוהב את עלי האסקרול מדי פעם ממולאים באורז, אבל אני מעדיף את זה כשהיא משאירה לי את הניסויים. לפעמים השיטה החדשה שהיא ממליצה דורשת יותר הדרכה מאשר לאחרים. אבל עם או בלי דוא " ל כדחף, זה מרגיש טבעי לאלתר עם אמא שלי בראש, באמצעות הטכניקות שלה, שיטות וטעמים כדי ליצור צלחות כי נראה מוכר, ניסיוני, והכל בבת אחת חדש במטבח שלי.מהמטבח שלי, מאחלת לאמא שלי יום הולדת שמח, לשלך, פיבי, טבחית רבעי החיים * * מתכונים * * פורל מטוגן במחבת עם אגוזי פקאן
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
CannelloniCannelloni
אסקרולאסקרול
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
קליפות מלימוןקליפות מלימון
סקייטסקייט
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
עושה 2 מנות
3
להתיידד עם סוחר הדגים שלך ויש לו להכין את הטרוטה butterflied מכל הדג. חנות הדגים סביר להניח פילה זמין במקרה, אבל זה באמת יותר יפה לשרת את כל הדגים, ראש וזנב הוסר, נפתח deboned. ודא שאתה קונה קשת או טרוטה לבנה טרוטה הם הרבה יותר עבה, ומרקם שונה מאוד והכנה מאשר מגוון מים מתוקים עדין.Ingredts2 עצמות, butterflied trouts עם ראש וזנב הוסר (כל דג צריך להיות בסביבה .75 ליברות) 3 כפות חמאה 2 כפות אגוזי פקאן קצוצים לימון, juiced1 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה
מרכיבים שתצטרך
טרוטה חמאהטרוטה חמאה
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
פטרוזיליה טרייהפטרוזיליה טרייה
פורלפורל
קליפות מלימוןקליפות מלימון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
ללטף את הפילה יבש עם מגבות נייר.מעיל מחבת גדולה עם גיליון דק של שמן זית להמיס 1 כף חמאה על חום גבוה. קבל את השמן / חמאה נחמד וחם (אתה יכול לזרוק קצת מים למחבת ולראות אם זה רוחש).
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את בשר הטרוטה למטה, ומטגנים עד מבושל דרך ושחמה קלות, על 2-4 דקות. הפוך את המחבת לצד העור למטה, והחלק את המחבת על צלחת. מתבלים בנדיבות במלח ומניחים בצד. חזור עם חתיכת הדגים שנותרה.כאשר הדג מטוגן, להוסיף את שאר החמאה למחבת ולהמיס. מערבבים באגוזים ומבשלים עד שהם קלויים קלות. מתוך החום, ddd מיץ לימון (זהיר זה לא ניתז), להסתחרר סביב המחבת, ואת הכף על הדג.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מקשטים עם פטרוזיליה טרייה ומגישים מיד עם פלחי לימון בצד.שעועית לבנה חמה וסלט ארוגולה
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה טרייהפטרוזיליה טרייה
טריז לימוןטריז לימון
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
7
עושה 2 מנות
8
Ingredts1 כפות זית oil1 שאלוט, שן שום minced1, לימון חומץ לבן tsp minced1, juiced1 כפית סוכר 15oz יכול cannelloni שעועית, מנוקז rinsed1 חבורה עלי ארוגולה (או 5oz תינוק ארוגולה) בכישורים בינוניים,לחמם את השמן, שאלוט, ושום עד שהם מתחילים בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולה התינוקארוגולה התינוק
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
CannelloniCannelloni
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
קליפות מלימוןקליפות מלימון
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
להקציף בחומץ, מיץ לימון, וסוכר. לזרוק את השעועית בויניגרט ולאפשר להתחמם על להבה נמוכה. כאשר השעועית מחוממת דרך, להסיר מהחום ולזרוק עם ארוגולה. מתבלים במלח ומגישים מיד לצד הטרוטה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ויניגרטויניגרט
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פורלפורל
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם