פורל מעושן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פורל מעושן. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 705 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, שמן סלט, קליפת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סירופ לימון עם פירות יער וקרם לימון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פורל מעושן, מטבל פורל מעושן, ו מטבל פורל מעושן.
הוראות
לשטוף פורל יבש לטפוח. בקערה קטנה, לערבב סוכר, מלח, קליפת לימון, טימין; לשפשף באופן שווה על צלעות בשר של דגים. מחסנית פורל בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ'. כיסוי וצינה כדי לרפא לפחות 1 שעה או עד 3 שעות.
בקערה, להשרות שבבי עץ ב 2 ליטרים של מים במשך 30 דקות.
אם באמצעות גריל פחם, להצית 60 בריחים פחם על אש. כאשר מנוקד באפר אפור, בתוך 20 עד 25 דקות, לדחוף חצי הגחלים לכל צד של באח.
מפזרים חצי שבבי העץ הרטובים על כל תלולית של גחלים. גריל עמדה על 6 אינץ ' מעל השבכה.
אם משתמשים בגריל גז, להפוך חום גבוה. שים שבבי עץ רטובים בקופסת עשן או מחבת לסכל ישירות על חום. סגור מכסה וחום במשך כ -10 דקות. התאם את החום לצלייה עקיפה (ללא חימום במרכז).
לשטוף דגים היטב להתייבש לטפוח. מעיל עור הצדדים של דגים עם שמן להניח דגים, העור למטה, על הגריל, לא על מקור חום. מכסים ברביקיו, פתחי אוורור לפחם. מבשלים עד שהדגים אטומים אך עדיין לחים למראה במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך לבדיקה), 8 עד 10 דקות. עם מרית רחבה, להעביר דגים למגש.