קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות33
מגזין

פורל מעושן

פורל מעושן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פורל מעושן. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 705 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, שמן סלט, קליפת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סירופ לימון עם פירות יער וקרם לימון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פורל מעושן, מטבל פורל מעושן, ו מטבל פורל מעושן.

הוראות

1
לשטוף פורל יבש לטפוח. בקערה קטנה, לערבב סוכר, מלח, קליפת לימון, טימין; לשפשף באופן שווה על צלעות בשר של דגים. מחסנית פורל בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ'. כיסוי וצינה כדי לרפא לפחות 1 שעה או עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בקערה, להשרות שבבי עץ ב 2 ליטרים של מים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
ניקוז.
4
אם באמצעות גריל פחם, להצית 60 בריחים פחם על אש. כאשר מנוקד באפר אפור, בתוך 20 עד 25 דקות, לדחוף חצי הגחלים לכל צד של באח.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מפזרים חצי שבבי העץ הרטובים על כל תלולית של גחלים. גריל עמדה על 6 אינץ ' מעל השבכה.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
אם משתמשים בגריל גז, להפוך חום גבוה. שים שבבי עץ רטובים בקופסת עשן או מחבת לסכל ישירות על חום. סגור מכסה וחום במשך כ -10 דקות. התאם את החום לצלייה עקיפה (ללא חימום במרכז).
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
לשטוף דגים היטב להתייבש לטפוח. מעיל עור הצדדים של דגים עם שמן להניח דגים, העור למטה, על הגריל, לא על מקור חום. מכסים ברביקיו, פתחי אוורור לפחם. מבשלים עד שהדגים אטומים אך עדיין לחים למראה במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך לבדיקה), 8 עד 10 דקות. עם מרית רחבה, להעביר דגים למגש.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים