קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

פורל מעושן, וודקה קרם פרש ותפוחי אדמה פריכים

פורל מעושן, וודקה קרם פרש ותפוחי אדמה פריכים
פורל מעושן, וודקה קרם פרש ותפוחי אדמה פריכים עשויים להיות בדיוק המתאבנים שאתה מחפש. מתאים ל-20 ומחירו 1 מנות.62 דולר למנה. מנה אחת מכילה 477 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -48 גרם שומן . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. המתכון הזה של Foodnetwork דורש תפוחי אדמה שמנת לתינוק בצבעים, שמן קנולן, קרם פרש ועירית. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה פסקטרית . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 24% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פורל מעושן, קרם פרש ובצל כבוש , לאטקס תפוחי אדמה עם פורל מעושן וקרם פרש , ולביבות תפוחי אדמה עם פורל מעושן, קרם פרש חזרת ותבליט סלק זהוב .

הוראות

1
מבשלים את תפוחי האדמה: מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מניחים את תפוחי האדמה בתבנית צלייה ומזלפים שמן זית. מתבלים במלח ומערבבים לציפוי אחיד של תפוחי האדמה. צולים 30 עד 35 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר מעט. בזמן שתפוחי האדמה עדיין חמים, לחץ בעדינות על כל אחד מהם עם גב התבנית או הצד של סכין כך שהוא ישתטח לכ-3/4 אינץ' אבל יישאר שלם (זה בסדר אם הקצוות יסדקו קצת, שכן לקבל פריך במיוחד בעת הטיגון).
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מחממים כ-4 סנטימטרים של שמן קנולה בסיר כבד על אש בינונית. לאחר שהשמן מגיע ל-350 מעלות פרנהייט, מטגנים את תפוחי האדמה המרוסקים, בקבוצות, במשך 5 עד 6 דקות, עד שהם הופכים זהובים ופריכים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מסננים על נייר סופג ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1
מערבבים את הקרם פרש והוודקה בקערת מיקסר ומקציפים במרץ להקצפה ולאיחוד. מתבלים קלות במלח. מקררים עד לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
מקלות חטיף בשר בטעם פפרונימקלות חטיף בשר בטעם פפרוני
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מכינים את התוספות: מקלפים בזהירות את פילה הפורל לחתיכות קטנות בגודל ביס. מטגנים את בצלי השאלוט: מפרידים את פרוסות השאלוט לטבעות. חורצים קלות את הטבעות בקמח. במחבת, מחממים 1/2 אינץ' שמן זית ל-350 מעלות צלזיוס. מטגנים את בצלי השאלוט במשך 2 עד 3 דקות, עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורלפילה פורל
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מסננים על נייר סופג ומתבלים מיד במלח כשר. להרכבה, מניחים על כל חתיכת תפוח אדמה כוס קטנה של וודקה קרם פרש ומעליה חתיכת פורל.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פורלפורל
מקלות חטיף בשר בטעם פפרונימקלות חטיף בשר בטעם פפרוני
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מקשטים עם נבטי הצנון, העירית והשאלוט המטוגן. מתבלים בפלור דה סל ומטפטפים מעט שמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
נבטי צנוןנבטי צנון
Fleur De SelFleur De Sel
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
5
תמונות מאת Yunhee Kim

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Moet & Chandon White Star (). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-14 דולר לבקבוק.
מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()
מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()
White Star היא שמפניה רכה יותר. הוא מאוזן והרמוני היטב, עם ניחוחות עדינים של טוסט חם וג'ינג'ר. הגימור מתמשך עם רמז של דבש.