קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

פורל מעושן, וודקה קרם פרש ותפוחי אדמה פריכים

פורל מעושן, וודקה קרם פרש ותפוחי אדמה פריכים
פורל מעושן, וודקה קרם פרש ותפוחי אדמה פריכים עשויים להיות בדיוק המתאבנים שאתה מחפש. מתאים ל-20 ומחירו 1 מנות.62 דולר למנה. מנה אחת מכילה 477 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -48 גרם שומן . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. המתכון הזה של Foodnetwork דורש תפוחי אדמה שמנת לתינוק בצבעים, שמן קנולן, קרם פרש ועירית. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה פסקטרית . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 24% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פורל מעושן, קרם פרש ובצל כבוש , לאטקס תפוחי אדמה עם פורל מעושן וקרם פרש , ולביבות תפוחי אדמה עם פורל מעושן, קרם פרש חזרת ותבליט סלק זהוב .

הוראות

1
מבשלים את תפוחי האדמה: מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
2
מניחים את תפוחי האדמה בתבנית צלייה ומזלפים שמן זית. מתבלים במלח ומערבבים לציפוי אחיד של תפוחי האדמה. צולים 30 עד 35 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר מעט. בזמן שתפוחי האדמה עדיין חמים, לחץ בעדינות על כל אחד מהם עם גב התבנית או הצד של סכין כך שהוא ישתטח לכ-3/4 אינץ' אבל יישאר שלם (זה בסדר אם הקצוות יסדקו קצת, שכן לקבל פריך במיוחד בעת הטיגון).
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מחממים כ-4 סנטימטרים של שמן קנולה בסיר כבד על אש בינונית. לאחר שהשמן מגיע ל-350 מעלות פרנהייט, מטגנים את תפוחי האדמה המרוסקים, בקבוצות, במשך 5 עד 6 דקות, עד שהם הופכים זהובים ופריכים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
מסננים על נייר סופג ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1
מערבבים את הקרם פרש והוודקה בקערת מיקסר ומקציפים במרץ להקצפה ולאיחוד. מתבלים קלות במלח. מקררים עד לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
מקלות חטיף בשר בטעם פפרונימקלות חטיף בשר בטעם פפרוני
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
2
מכינים את התוספות: מקלפים בזהירות את פילה הפורל לחתיכות קטנות בגודל ביס. מטגנים את בצלי השאלוט: מפרידים את פרוסות השאלוט לטבעות. חורצים קלות את הטבעות בקמח. במחבת, מחממים 1/2 אינץ' שמן זית ל-350 מעלות צלזיוס. מטגנים את בצלי השאלוט במשך 2 עד 3 דקות, עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורלפילה פורל
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מסננים על נייר סופג ומתבלים מיד במלח כשר. להרכבה, מניחים על כל חתיכת תפוח אדמה כוס קטנה של וודקה קרם פרש ומעליה חתיכת פורל.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פורלפורל
מקלות חטיף בשר בטעם פפרונימקלות חטיף בשר בטעם פפרוני
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מקשטים עם נבטי הצנון, העירית והשאלוט המטוגן. מתבלים בפלור דה סל ומטפטפים מעט שמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
נבטי צנוןנבטי צנון
Fleur De SelFleur De Sel
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
5
תמונות מאת Yunhee Kim

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Moet & Chandon White Star (). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-14 דולר לבקבוק.
מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()
מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()
White Star היא שמפניה רכה יותר. הוא מאוזן והרמוני היטב, עם ניחוחות עדינים של טוסט חם וג'ינג'ר. הגימור מתמשך עם רמז של דבש.