פורל מעושן וסלט תפוחי אדמה
פורל מעושן וסלט תפוחי אדמה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 266 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם קרם פראצ'ה, חרדל מגורען, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו פורל מעושן וסלט תפוחי אדמה חדש, פורל מעושן וסלט תפוחי אדמה קיפלר, ו תה חם-פורל מעושן עם תפוחי אדמה וסלט רקטות (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את פרוסות הבצל בקערה של מי קרח. מכסים את תפוחי האדמה במים בסיר; מוסיפים קמצוץ של מלח, מכסים ומביאים לרתיחה. להפחית לרתוח ומבשל, חשוף, עד מכרז, 8 עד 10 דקות.
מסננים ולתת מגניב מעט; לטפוח יבש.
בינתיים, להקציף את קרם fraeche, חומץ, שמן זית וחרדל בקערה גדולה כדי להפוך את ההלבשה חלקה. מערבבים בשמיר.
מסננים את הבצל, מתייבשים ומוסיפים לרוטב.
מוסיפים את תפוחי האדמה והמלפפון, מתבלים במלח ופלפל וזורקים למעיל.
מחלקים את גרגיר הנחלים בין 4 צלחות ולהוסיף קצת סלט תפוחי אדמה לכל אחד. פתית את הטרוטה עם האצבעות שלך לפזר על גבי.
מגישים עם לחם פומפרניקל ו / או סלק כבוש, אם תרצה בכך.