קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

פורל מעושן וסלט תפוחי אדמה

פורל מעושן וסלט תפוחי אדמה
פורל מעושן וסלט תפוחי אדמה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 266 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם קרם פראצ'ה, חרדל מגורען, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו פורל מעושן וסלט תפוחי אדמה חדש, פורל מעושן וסלט תפוחי אדמה קיפלר, ו תה חם-פורל מעושן עם תפוחי אדמה וסלט רקטות (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את פרוסות הבצל בקערה של מי קרח. מכסים את תפוחי האדמה במים בסיר; מוסיפים קמצוץ של מלח, מכסים ומביאים לרתיחה. להפחית לרתוח ומבשל, חשוף, עד מכרז, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים ולתת מגניב מעט; לטפוח יבש.
3
בינתיים, להקציף את קרם fraeche, חומץ, שמן זית וחרדל בקערה גדולה כדי להפוך את ההלבשה חלקה. מערבבים בשמיר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מסננים את הבצל, מתייבשים ומוסיפים לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את תפוחי האדמה והמלפפון, מתבלים במלח ופלפל וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
6
מחלקים את גרגיר הנחלים בין 4 צלחות ולהוסיף קצת סלט תפוחי אדמה לכל אחד. פתית את הטרוטה עם האצבעות שלך לפזר על גבי.
מרכיבים שתצטרך
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
לא מגן מקומילא מגן מקומי
פורלפורל
7
מגישים עם לחם פומפרניקל ו / או סלק כבוש, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
פומפרניקלפומפרניקל
סלק כבושסלק כבוש
8
צילום אנטוניס אכילאוס