פורל מעושן קרוסטיני
קרוסטיני פורל מעושן עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 37 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך מלח כשר, מיץ לימון, קרם fraîche, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קרוסטיני חג המולד עם פורל מעושן, פורל מעושן קרוסטיני עם שומר בגריל ובצל אדום, ו פורל מעושן ובזיליקום פסטו גבינת שמנת קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
מניחים את הטרוטה בקערה גדולה לשבור אותו לחתיכות בגודל ביס.
הוסף את התפוח, קרם fraîche, טרגון, גרידת לימון, מיץ לימון ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך; להפריש.באמצעות סכין משונן, לחתוך את רוחב באגט על הטיה קלה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' (אתה צריך להיות על 48 חתיכות).
מניחים את פרוסות הלחם על תבנית אפייה, מברישים אותן קלות בשמן, ומתבלים במלח ופלפל.
אופים עד חום זהוב, על 10 עד 12 דקות.
להעביר את טוסטים מתלה חוט מגניב לחלוטין.כאשר מוכן לשרת, העליון טוסטים עם סלט פורל מעושן.זיווג משקאות: Domaine du Closel Savennières "La Jalousie," France. Savennières הוא כינוי באזור הלואר של צרפת. היין עשוי מצ ' נין בלאן (Chenin Blanc), ענב שבשל פריותו הקלה ומגע האדמה הולך בצורה נפלאה עם דג מים מתוקים עדין וארצי כמו טרוטה.