פורל עטוף בבייקון ברוזמרין
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם בייקון, לימון, גבעולי רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: פורל עטוף בבייקון, פורל עטוף בבייקון, ו פורל עטוף בבייקון.
הוראות
שים דגים במחבת אפייה רדודה (1 אינץ ' עמוק) או מחבת כבדה כבדה כבדה גדולה, ואז לטפוח יבש חלל העונה עם מלח ופלפל. שים רוזמרין בתוך חלל ועונה מחוץ לדגים עם מלח ופלפל, ואז לעטוף פרוסות בייקון סביב דגים.
דגים מטגנים 5 עד 7 סנטימטרים מחום עד העור של דגים ובייקון הם פריך, על 5 דקות. הפוך את הדגים בעדינות עם מרית ומטגן 2 דקות יותר.
מוסיפים פרוסות לימון למחבת בשכבה 1 לצד דגים וממשיכים לצלות עד שהדגים מבושלים רק דרך ושאר הבייקון פריך, 2 1/2 עד 3 דקות יותר.