פורל עם זיתים וחמאה חומה
פורל עם זיתים וחמאה חומה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 48 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 411 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם יש לך שמן זית, פילה פורל, מלח גס ופלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו פורל ברוק עם פקאן, לימון וחמאה חומה פטרוזיליה, טרוטת עין-הקשת עם שעועית ירוקה, צלפים, לימון וחמאה חומה, ו ההליבוט של לורה קלדר עם חמאה חומה, חומוס מרוסק עם זיתים וגזר כמון קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
להפחית את החום בינוני; להמס חמאה עד חום קל עם ארומה אגוזים, על 1 דקה.
מוסיפים זיתים וצלפים; זורקים למעיל. מיד רוטב כפית על פילה. תלחץ על פלח לימון מלמעלה, ותגיש.