פורל עם סיד וטימין
פורל מתכון עם סיד טימין יכול להתבצע בערך 50 דקות. צופה בדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, הפליאוליתית, ואת המתכון הראשוני יש 243 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם פלפל גרוס גס, טימין, שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אהוב על 43 אוכלים וטבחים. עם כפית ציון 98%, המנה הזו מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם פורל עם ליים וטימין, פורל קלוי שלם עם לימון וטימין, ו פורל קשת טימין לימון.
הוראות
מערבבים מיץ ליים, שמן זית, טימין, שום, פלפל שחור ופלפל קאיין בשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת.
מניחים פילה פורל בשקית, אוטמים את השקית ומשרים במקרר לפחות 30 דקות.
מחממים גריל לחום בינוני ושמן קל את הסורג.
מוציאים פילה מהמרינדה ומנערים עודפים; מחק מרינדה משומשת. צולים דגים על גריל שחומם מראש עד שהבשר מתקלף בקלות, 10 עד 15 דקות, הופך פעם אחת.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פורל בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה]()
הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה
אדום דובדבן חיוור עם גוון אודם. האף מורכב מאוד ורענן עם פירות אינטנסיביים, קדימה על דובדבנים ופטל מתערבבים עם הערות שקדים קלויים עדינים. ליין יש התקפה טובה מאוד, טאנינים אלגנטיים ועסיסיים. טעמי פירות באמצע החיך, במיוחד דובדבן, ואילו הגימור האלגנטי משלב את מלוא הפירות הטריים עם חידוד הטרואר של קזבלנקה.משתלב היטב עם גבינת עיזים, סוליה בחמאת לימון, או קרפצ ' יו של צדפות.