פורל עם עדשים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פורל עם עדשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 320 קלוריות, 31 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פילה פורל, חומץ שרי, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: סלט חם של טרוטה בגריל עם תרד ועדשים, Cheat ' s Lils & Yestray Brown Rice Biryani (ft. Sunrice אורז ועדשים) + בגידה, ו עדשים.
הוראות
שמן חום בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
להוסיף כרישה, גזר ושום; לטגן 2 דקות. מערבבים עדשים, מים ומרק; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום ומבשלים 25 דקות או עד שהעדשים רכות ונוזלים כמעט נספגים.
מוסיפים סלרי, פטרוזיליה, חומץ, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל לתערובת עדשים, ערבוב לשלב.
מפזרים טרוטה עם הנותרים 1/4 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית.
מניחים דגים על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול; מטגנים 5 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג. לשבור דגים לחתיכות; להוסיף תערובת עדשים, זורק בעדינות לשלב.