קושימומחה
מוכן ב58 דק.
מנות4
ציון בריאות60
מגזין

פורל עם רוטב אורן חם ופירה שומר

פורל עם רוטב אורן חם ופירה שומר
פורל עם רוטב אורן אגוז חם פירה שומר נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 471 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תרד תינוק, טרוטה, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 58 דקות. מתכונים דומים: אבקת שומר מטוגנת פורל פילה על גזר לבן ו מחית תפוחים, סלט תרד תפוח אדמה חם עם רוטב אגוז אורן, ו סלט טרוטה מעושן עם תפוחים, שומר ורוטב חזרת שמנת.

הוראות

1
מחממים התנור ל 218°. מסדרים את הפרוסות שומר ו 5 של שיני שום על גיליון 12 אינץ ' של רדיד טפטוף עם 1 כף שמן קנולה. מקפלים את נייר הכסף לחבילה וצולים במשך כ 45 דקות, עד שהחבילה היא רוחשת והשומר ושום הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מעבירים את השומר והשום למעבד מזון ומחית עד חלקה; מתבלים במלח ופלפל.בינתיים, במיכל מיקרוגל בטוח, לשלב את פורצ ' יני מיובש עם מים רותחים. מיקרוגל על כוח גבוה במשך 2 דקות, עד פורצ ' יני הם plumped. במחבת בינונית, חום 1 כף השמן.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שום גויה®שום גויה®
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את צנוברים ואת שאר 1 ציפורן של שום ומבשלים על חום מתון עד האגוזים הם זהובים, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
שום גויה®שום גויה®
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
4
הסר מהחום ומאמץ את נוזל פורצ ' יני למחבת, לעצור לפני שתגיע לחצץ בתחתית. (שמור את פורצ ' יני לשימוש נוסף.)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את חומץ בלסמי ומבשלים מעל חום מתון עד הנוזל מצטמצם 2 כפות, על 5 דקות; להשליך את השום.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
שום גויה®שום גויה®
6
מוסיפים 2 כפות שמן ומתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
דַק-דַק-
7
מחממים את 2 כפיות השמן הנותרות במחבת גדולה שאינה דביקה. מתבלים את פילה הטרוטה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פילה פורלפילה פורל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הוסף פילה אחד בכל פעם למחבת, צד העור למטה; לחץ עם מרית כדי לשטח במשך 30 שניות. חזור עם הפילה שנותר עד למחבת מלאה. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד הטרוטה הוא השחמה על הקרקעית וכמעט מבושל דרך, כ 3 דקות. תהפוך את הדג ותבשל עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
מורחים את מחית שומר על צלחות העליון עם פורל.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פורלפורל
10
טפטוף חצי מהרוטב למעלה.
11
מוסיפים את הירוקים לרוטב הנותר במחבת וזורקים למעיל. תלולית את הירוקים על הדגים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי