קושימומחה
מוכן ב58 דק.
מנות4
ציון בריאות60
מגזין

פורל עם רוטב אורן חם ופירה שומר

פורל עם רוטב אורן חם ופירה שומר
פורל עם רוטב אורן אגוז חם פירה שומר נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 471 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תרד תינוק, טרוטה, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 58 דקות. מתכונים דומים: אבקת שומר מטוגנת פורל פילה על גזר לבן ו מחית תפוחים, סלט תרד תפוח אדמה חם עם רוטב אגוז אורן, ו סלט טרוטה מעושן עם תפוחים, שומר ורוטב חזרת שמנת.

הוראות

1
מחממים התנור ל 218°. מסדרים את הפרוסות שומר ו 5 של שיני שום על גיליון 12 אינץ ' של רדיד טפטוף עם 1 כף שמן קנולה. מקפלים את נייר הכסף לחבילה וצולים במשך כ 45 דקות, עד שהחבילה היא רוחשת והשומר ושום הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מעבירים את השומר והשום למעבד מזון ומחית עד חלקה; מתבלים במלח ופלפל.בינתיים, במיכל מיקרוגל בטוח, לשלב את פורצ ' יני מיובש עם מים רותחים. מיקרוגל על כוח גבוה במשך 2 דקות, עד פורצ ' יני הם plumped. במחבת בינונית, חום 1 כף השמן.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את צנוברים ואת שאר 1 ציפורן של שום ומבשלים על חום מתון עד האגוזים הם זהובים, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
4
הסר מהחום ומאמץ את נוזל פורצ ' יני למחבת, לעצור לפני שתגיע לחצץ בתחתית. (שמור את פורצ ' יני לשימוש נוסף.)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את חומץ בלסמי ומבשלים מעל חום מתון עד הנוזל מצטמצם 2 כפות, על 5 דקות; להשליך את השום.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
מוסיפים 2 כפות שמן ומתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
7
מחממים את 2 כפיות השמן הנותרות במחבת גדולה שאינה דביקה. מתבלים את פילה הטרוטה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פילה פורלפילה פורל
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הוסף פילה אחד בכל פעם למחבת, צד העור למטה; לחץ עם מרית כדי לשטח במשך 30 שניות. חזור עם הפילה שנותר עד למחבת מלאה. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד הטרוטה הוא השחמה על הקרקעית וכמעט מבושל דרך, כ 3 דקות. תהפוך את הדג ותבשל עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
מורחים את מחית שומר על צלחות העליון עם פורל.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
פורלפורל
10
טפטוף חצי מהרוטב למעלה.
11
מוסיפים את הירוקים לרוטב הנותר במחבת וזורקים למעיל. תלולית את הירוקים על הדגים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף