פורל עם רוטב אורן חם ופירה שומר
פורל עם רוטב אורן אגוז חם פירה שומר נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 471 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תרד תינוק, טרוטה, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 58 דקות. מתכונים דומים: אבקת שומר מטוגנת פורל פילה על גזר לבן ו מחית תפוחים, סלט תרד תפוח אדמה חם עם רוטב אגוז אורן, ו סלט טרוטה מעושן עם תפוחים, שומר ורוטב חזרת שמנת.
הוראות
מחממים התנור ל 218°. מסדרים את הפרוסות שומר ו 5 של שיני שום על גיליון 12 אינץ ' של רדיד טפטוף עם 1 כף שמן קנולה. מקפלים את נייר הכסף לחבילה וצולים במשך כ 45 דקות, עד שהחבילה היא רוחשת והשומר ושום הם מכרז.
מעבירים את השומר והשום למעבד מזון ומחית עד חלקה; מתבלים במלח ופלפל.בינתיים, במיכל מיקרוגל בטוח, לשלב את פורצ ' יני מיובש עם מים רותחים. מיקרוגל על כוח גבוה במשך 2 דקות, עד פורצ ' יני הם plumped. במחבת בינונית, חום 1 כף השמן.
מוסיפים את צנוברים ואת שאר 1 ציפורן של שום ומבשלים על חום מתון עד האגוזים הם זהובים, על 3 דקות.
הסר מהחום ומאמץ את נוזל פורצ ' יני למחבת, לעצור לפני שתגיע לחצץ בתחתית. (שמור את פורצ ' יני לשימוש נוסף.)
מוסיפים את חומץ בלסמי ומבשלים מעל חום מתון עד הנוזל מצטמצם 2 כפות, על 5 דקות; להשליך את השום.
מוסיפים 2 כפות שמן ומתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל.
מחממים את 2 כפיות השמן הנותרות במחבת גדולה שאינה דביקה. מתבלים את פילה הטרוטה במלח ופלפל.
הוסף פילה אחד בכל פעם למחבת, צד העור למטה; לחץ עם מרית כדי לשטח במשך 30 שניות. חזור עם הפילה שנותר עד למחבת מלאה. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד הטרוטה הוא השחמה על הקרקעית וכמעט מבושל דרך, כ 3 דקות. תהפוך את הדג ותבשל עוד 30 שניות.
מורחים את מחית שומר על צלחות העליון עם פורל.
מוסיפים את הירוקים לרוטב הנותר במחבת וזורקים למעיל. תלולית את הירוקים על הדגים ומגישים.