צריך קינוח צמחוני לקטו אובו? פורסים ואופים פרוסות תבלינים כתומות יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 90 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 100. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 50 דקות. אם יש לכם ג'ינג'ר טחון, קמח, קליפת תפוז וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 7%, וזה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם עוגיות סוכריות פרוסות תפוז ללא אפייה, פרוסות עוגיות תבלינים מורביות (ארצות הברית), ו ופלים מסוכרים-כתומים.
הוראות
1
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכרים עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים ביצים וסירופ תירס.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס
חמאה
קרם
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
שלב את הקמח, הסודה לשתייה, הג ' ינג ' ר, קליפת התפוז, פלפל אנגלי, ציפורן ואגוז מוסקט; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
גרידה כתומה
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
ציפורן
ג ' ינג ' ר
מוסקט
קמח לכל מטרה
3
צורה לארבעה 6 אינץ'. לחמניות; לעטוף בניילון נצמד. מקררים למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
גלול
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
4
לעטוף ולחתוך ל-1/8 אינץ'. פרוסות.
5
מקום 2 ב. בנפרד על ניירות אפייה לא משומנים.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
מפזרים סוכר נוסף אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
7
אופים בחום של 400 מעלות למשך 5-6 דקות או עד להשחמה קלה.
עוגיות רקיק בתפריט? נסה להתאים עם שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק אינו מציף עוגיות סוכר או לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, והתווים האגוזיים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "