קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 35 דק.
מנות10
ציון בריאות95
מגזין

פורצ'טה עם אצבעות צלויות

פורצ'טה עם אצבעות צלויות
פורצ'טה עם אצבעות צלויות דורשת בערך 4 שעות ו -35 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 33 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 557 קלוריות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 10. אם יש לכם בצל, נבטי בריסל, תפוחי אדמה אצבעות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה מאוכלרשת יש 3 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 90%, וזה מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: אצבעות צלויות עם פסטו, פורצ'טה צלויה, ו פורצ'טה צלויה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
שלב בקערה קטנה את הרוזמרין, המרווה, השום והפלפל האדום הכתוש.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®שום גויה®
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים עם מספיק שמן זית עד שנוצר עיסה רופפת. חותכים בעדינות את דפנות החזיר כך שייפתח כמו ספר וישכב שטוח על קרש החיתוך שלכם. משפשפים את תערובת השמן על כל החלק הפנימי של כתף החזיר (הקפידו להכניס אותה לכל פינה).
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
3
מפזרים בנדיבות מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
מגלגלים את החזיר וקושרים היטב בחוט הקצב.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
5
במחבת צלייה גדולה שלבו את כל הירקות והיין. מתבלים במלח, לפי הטעם, ומוסיפים את הטימין ועלי הדפנה. מקננים את החזיר על הירקות. משפשפים את החלק העליון של החזיר בשמן ומכניסים לתנור. צולים 30 עד 40 דקות עד שהעור מתחיל להשחים והופך פריך.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מברישים את העור במיצי המחבת ומוסיפים מעט מציר העוף על החזיר וסביבו. צולים עוד 3 עד 3 1/2 שעות, צולים את העור מדי פעם ומוסיפים עוד ציר עוף כדי לשמור על לחות המחבת. אם העור הופך כהה מדי, אוהל עם רדיד אלומיניום ולהסיר את רדיד במהלך 30 הדקות האחרונות של זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
דַק-דַק-
7
מוציאים את החזיר מהתבנית לקרש חיתוך וזורקים את החוט.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
דַק-דַק-
8
תנו לנוח כ -15 דקות.
9
חותכים את העור הפריך מהבשר וחותכים לחתיכות. פורסים את הבשר. להגשה, מסדרים חלק מהירקות מהתבנית, ספוגים במיצים, על כל צלחת הגשה ומניחים פרוסות בשר מעל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
10
מקשטים בחתיכת עור פריך ומגישים.
11
קראו לעצמכם "סופרסטאר" ואכלו שאריות למחרת.