פורצ'טה עם אצבעות צלויות דורשת בערך 4 שעות ו -35 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 33 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 557 קלוריות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 10. אם יש לכם בצל, נבטי בריסל, תפוחי אדמה אצבעות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה מאוכלרשת יש 3 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 90%, וזה מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: אצבעות צלויות עם פסטו, פורצ'טה צלויה, ו פורצ'טה צלויה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1
שלב בקערה קטנה את הרוזמרין, המרווה, השום והפלפל האדום הכתוש.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
מערבבים עם מספיק שמן זית עד שנוצר עיסה רופפת. חותכים בעדינות את דפנות החזיר כך שייפתח כמו ספר וישכב שטוח על קרש החיתוך שלכם. משפשפים את תערובת השמן על כל החלק הפנימי של כתף החזיר (הקפידו להכניס אותה לכל פינה).
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
במחבת צלייה גדולה שלבו את כל הירקות והיין. מתבלים במלח, לפי הטעם, ומוסיפים את הטימין ועלי הדפנה. מקננים את החזיר על הירקות. משפשפים את החלק העליון של החזיר בשמן ומכניסים לתנור. צולים 30 עד 40 דקות עד שהעור מתחיל להשחים והופך פריך.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
מברישים את העור במיצי המחבת ומוסיפים מעט מציר העוף על החזיר וסביבו. צולים עוד 3 עד 3 1/2 שעות, צולים את העור מדי פעם ומוסיפים עוד ציר עוף כדי לשמור על לחות המחבת. אם העור הופך כהה מדי, אוהל עם רדיד אלומיניום ולהסיר את רדיד במהלך 30 הדקות האחרונות של זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוציאים את החזיר מהתבנית לקרש חיתוך וזורקים את החוט.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
תנו לנוח כ -15 דקות.
9
חותכים את העור הפריך מהבשר וחותכים לחתיכות. פורסים את הבשר. להגשה, מסדרים חלק מהירקות מהתבנית, ספוגים במיצים, על כל צלחת הגשה ומניחים פרוסות בשר מעל.