פחזניות בירה עם רוטב שוקולד-בירה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פחזניות בירה עם רוטב שוקולד בירה. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 646 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שוקולד מריר, שמנת כבדה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בירה בלילת קרפים כתומים עם רוטב קרמל בירה, עוף מטוגן עם בירה-בירה מוסיף טעם מאוד טעים וארצי לכל כך הרבה דברים. עוף מטוגן עם בירה הוא נהדר, ו רוטב ברביקיו צ'יפוטלה בירה שוקולד.
הוראות
כדי להפוך את הגלידה, לשלב את קרם כבד וחלב בסיר בינוני על חום בינוני. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת היא כמעט רק בקושי מבעבע (תראה קיטור עולה מפני השטח, בועות קטנות בקצה המחבת).
הסר את המחבת מהחום והנח בצד.
בקערת ערבוב בינונית, לנצח את חלמונים ביצה עם סוכר ומלח עד צהוב סמיך וחיוור. לאט מאוד, לטאטא 1/4 כוס של תערובת שמנת חמה לתוך תערובת הביצה כדי למזג אותו. לאחר מכן להעביר את תערובת הביצים לסיר עם שאר תערובת הקרם ולחזור לחום בינוני. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת התעבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף מבלי לרוץ.
הסר את הסיר מן החום לסנן את התערובת דרך מסננת בסדר רשת.
מוסיף את תמצית וניל סטאוט. צינה לפחות ארבע שעות (רצוי בין לילה) והקפא במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
כדי להפוך את הפחזניות, מחממים את התנור ל 425ºF ומקווים גיליון אפייה עם נייר קלף.
מערבבים 1/2 כוס מים, חלב, חמאה ומלח בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, להוסיף את הקמח, ומבשלים, ערבוב עם כף עץ, עד התערובת יוצרת כדור ומושך מן הצדדים של המחבת.
להעביר את התערובת לקערת ערבוב ולאפשר לו להתקרר מעט. באמצעות מערבל חשמלי, להכות את הביצים אחד בכל פעם.
כפית את התערובת לתוך שקית פלסטיק גדולה, zip-top ולחתוך את אחת הפינות. לסחוט 12 ערימות של בצק על תבנית האפייה, ריווח אותם סנטימטר או שניים זה מזה.
אופים עד נפוח וזהב, על 22 דקות. כבה את התנור, הגדר את הדלת מעט פתוחה, ולאפשר פחזניות לנוח עוד 5 דקות.
הסר פחזניות מהתנור ודקור כל אחד עם קיסם כדי לאפשר אדים לברוח.
תן להם להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
כדי להכין את רוטב השוקולד-בירה, מניחים את השוקולד בקערה בינונית.
מערבבים את השמנת והסוכר בסיר קטן וחום מעל חום בינוני-נמוך עד שבקושי מבעבע.
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס. מערבבים בחצובה.
כדי להרכיב את הקינוח, לחתוך כל פחזנית במחצית לרוחב.
מניחים כף גלידה על החצי התחתון של הפחזנית והכריך עם החלק העליון.
טפטוף בנדיבות עם רוטב שוקולד-בירה ומגישים.