קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פחזניות בירה עם רוטב שוקולד-בירה

פחזניות בירה עם רוטב שוקולד-בירה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פחזניות בירה עם רוטב שוקולד בירה. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 646 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שוקולד מריר, שמנת כבדה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בירה בלילת קרפים כתומים עם רוטב קרמל בירה, עוף מטוגן עם בירה-בירה מוסיף טעם מאוד טעים וארצי לכל כך הרבה דברים. עוף מטוגן עם בירה הוא נהדר, ו רוטב ברביקיו צ'יפוטלה בירה שוקולד.

הוראות

1
כדי להפוך את הגלידה, לשלב את קרם כבד וחלב בסיר בינוני על חום בינוני. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת היא כמעט רק בקושי מבעבע (תראה קיטור עולה מפני השטח, בועות קטנות בקצה המחבת).
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר את המחבת מהחום והנח בצד.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בקערת ערבוב בינונית, לנצח את חלמונים ביצה עם סוכר ומלח עד צהוב סמיך וחיוור. לאט מאוד, לטאטא 1/4 כוס של תערובת שמנת חמה לתוך תערובת הביצה כדי למזג אותו. לאחר מכן להעביר את תערובת הביצים לסיר עם שאר תערובת הקרם ולחזור לחום בינוני. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת התעבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף מבלי לרוץ.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
הסר את הסיר מן החום לסנן את התערובת דרך מסננת בסדר רשת.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מוסיף את תמצית וניל סטאוט. צינה לפחות ארבע שעות (רצוי בין לילה) והקפא במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
סטאוטסטאוט
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
6
כדי להפוך את הפחזניות, מחממים את התנור ל 425ºF ומקווים גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מערבבים 1/2 כוס מים, חלב, חמאה ומלח בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, להוסיף את הקמח, ומבשלים, ערבוב עם כף עץ, עד התערובת יוצרת כדור ומושך מן הצדדים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
להעביר את התערובת לקערת ערבוב ולאפשר לו להתקרר מעט. באמצעות מערבל חשמלי, להכות את הביצים אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
9
כפית את התערובת לתוך שקית פלסטיק גדולה, zip-top ולחתוך את אחת הפינות. לסחוט 12 ערימות של בצק על תבנית האפייה, ריווח אותם סנטימטר או שניים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
10
אופים עד נפוח וזהב, על 22 דקות. כבה את התנור, הגדר את הדלת מעט פתוחה, ולאפשר פחזניות לנוח עוד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
הסר פחזניות מהתנור ודקור כל אחד עם קיסם כדי לאפשר אדים לברוח.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
תן להם להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
13
כדי להכין את רוטב השוקולד-בירה, מניחים את השוקולד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
14
מערבבים את השמנת והסוכר בסיר קטן וחום מעל חום בינוני-נמוך עד שבקושי מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
15
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס. מערבבים בחצובה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
סטאוטסטאוט
16
כדי להרכיב את הקינוח, לחתוך כל פחזנית במחצית לרוחב.
17
מניחים כף גלידה על החצי התחתון של הפחזנית והכריך עם החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
18
טפטוף בנדיבות עם רוטב שוקולד-בירה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ