פחזניות גלידת דלעת מתובלות
מתכון צמחוני זה משרת 32 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 173 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם מיץ לימון, ביצים, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. קיץ יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו גלידת דלעת ללא נטישה, גלידת דלעת בריאה (טבעונית וללא גלוטן), ו קינוחי דלעת: פחזניות קרם דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מחממים שמנת ו 1/2 כוס חלב עד 175; מערבבים פנימה סוכר עד להמסה.
הקציפו כמות קטנה מהתערובת החמה לחלמונים. להחזיר את כל המחבת, לטאטא כל הזמן. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהתערובת מגיעה לפחות ל -160 ומצפה את גב כף מתכת.
מסירים מהאש. מצננים במהירות על ידי הנחת מחבת בקערת מי קרח; מערבבים למשך 2 דקות. מערבבים פנימה את הדלעת, הווניל, הקינמון, אגוז המוסקט והחלב שנותר. לחץ על נייר שעווה על משטח של פודינג. מכניסים למקרר למספר שעות או למשך הלילה.
מילוי גליל של גלידה מקפיא שני שלישים מלא; להקפיא על פי הוראות היצרנים. כאשר הגלידה קפואה, מעבירים למיכל מקפיא; להקפיא לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
בינתיים, בסיר כבד על אש בינונית-נמוכה, מבשלים סוכר עד להמסה, כ -20 דקות. אין לערבב. מנמיכים את האש לנמוכה; מבשלים 5 דקות או עד שהסירופ מזהיב, תוך ערבוב מדי פעם. יוצקים במהירות על תבנית אפייה לא משומנת; מגניב ומעוך גס.
בקערה קטנה שלבו את הקמח, הקינמון, הג ' ינג ' ר ואגוז המוסקט; מניחים בצד. בסיר גדול מביאים לרתיחה מים, חמאה ומלח.
מוסיפים תערובת קמח בבת אחת ומערבבים עד שנוצר כדור חלק.
מסירים מהאש; לתת לעמוד במשך 5 דקות.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל תוספת. ממשיכים להקציף עד שהתערובת חלקה ומבריקה.
זרוק על ידי מעוגל כפות 3 ב. בנפרד על גבי ניירות אפייה משומנים.
אופים בחום של 400 במשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
הסר לארונות תיל. מיד לפצל נפיחות פתוח; להסיר צמרות ולהניח בצד. מחק בצק רך מבפנים. פחזניות מגניבות.
בינתיים, בסיר גדול, שלבו את היין, הסוכר החום, החמאה, הדבש, מיץ התפוזים, הנענע, הציפורן, מיץ הלימון, הקינמון, הג ' ינג ' ר ומקל הקינמון. מביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי. מסננים תערובת יין, משליכים ציפורן ומקל קינמון. מחזירים תערובת יין לתבנית.
שלב עמילן תירס ומים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים בהדרגה לתערובת יין. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
להגשה, סקופ גלידה לפחזניות שמנת; החלף צמרות.
מזלפים רוטב ומפזרים חתיכות ממתקים.