קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

פחזניות ממולאות בקרם שוקולד

פחזניות ממולאות בקרם שוקולד
פחזניות ממולאות בקרם שוקולד נטול גלוטן, וצמחוני מתאבנים. מנה אחת מכילה 95 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מתאים ל-24 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, שטיפת ביצים עשויה מביצה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו פחזניות תות מצופות שוקולד, בייגלה מצופה שוקולד לבן מלא ביסקוף, ו מאפים צרפתיים} פחזניות ופחזניות שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם שני מדפים לתנור למיקומים העליונים והתחתונים באמצע וחימם מראש את התנור ל-425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים שני גיליונות נייר קלף כדי שיתאימו לשני מחבתות. מקפלים כל גיליון של נייר קלף לתוך שלישים הדרך הארוכה, או, לצייר שני קווים אופקיים אורך הנייר לחלק אותו באופן שווה לשלישים. הקווים על הקלף יהיו מדריך שימושי כפי שאתה צנרת את הבצק מאוחר יותר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
למלא שקית צנרת מצויד קצה עגול בגודל בינוני (#8 מומלץ, לא גדול יותר) באמצע הדרך עם פטה א צ ' ו. צינור כמות זעירה של הבצק על כל אחת מארבע הפינות של שתי מחבתות גיליון, ולאחר מכן לדבוק קלף מוכן (עם קווים מצוירים כלפי מטה) על המחבתות באמצעות לוחות של בצק כמו דבק. צינור pâte à choux לתוך צילינדרים כ 3-3 1/2 אינץ 'אורך משאיר כ 1 1/2 אינץ' של שטח בין כל אחד. אתה צריך לשאוף לעוגה על שתים עשרה לכל תקן 13x18 מחבת אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מברשת כל אחד הצילינדרים עם ביצה לשטוף, להבטיח כי העליון הצדדים כבר מצופה. בעדינות לגרור מזלג לאורך החלק העליון ואת הצדדים של הגליל בדרך הארוכה, מה שהופך חריצים קלים עם tines.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
אופים את הפטה א צ ' ו במשך 20 דקות, ולאחר מכן לסובב את המחבתות ושחרר את התנור ל 177° ואופים עד הפגזים הם חום זהוב אחיד (אפילו בסדקים ובסדקים), כ 20 דקות נוספות. אפשר את הקליפות להתקרר לחלוטין על הקלף.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מקציפים את קרם מאפה צונן עד שהוא חלק וקרם. למלא שקית צנרת מצויד טיפ קטן, עגול (מומלץ #
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
7
באמצע הדרך עם קרם מאפה ולהניח בצד. באמצעות סכין קילוף, נשא שני חורים קטנים לתוך החלק התחתון של כל אחד הפגזים, אחד בכל קצה. מקמיטים את הקרם לתוך כל אחד מהחורים, עוצרים כאשר הקרם חוזר החוצה מהחתך. נגב את כל קרם עודף.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
ממיסים שוקולד בקערה מעל סיר מים, דואגים לא לאפשר למים לגעת בשוקולד. קרם חם, חמאה ומלח (מיקרוגלים הם נהדרים בשביל זה) עד חמאה נמסה ושמנת מרגישה חמה למגע.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
9
יוצקים תערובת קרם על שוקולד בדוד הכפול ומערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין. מערבבים בסירופ תירס עד זיגוג הוא חלק ומבריק, ללא גושים נראים לעין.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
10
החזק כל eclair פנים למטה לטבול את החלק העליון ישירות לתוך זיגוג, הצללה זה רק מספיק כדי לצפות את החלק העליון. משוך את הפחזנית למעלה והרחק מהקערה, מנער את העודף.
מרכיבים שתצטרך
צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטרצנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
11
מניחים את הפחזניות במקרר במשך כמה דקות כדי לעזור להם להגדיר, אבל לא להשאיר אותם שם יותר מדי זמן, או שהם יתחילו להיות רטוב וגמיש. הם מוגשים הטוב ביותר זמן קצר לאחר מילוי וזיגוג.