פחזניות עם גלידה וקרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פחזניות עם גלידה וקרמל. והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 224 קלוריות. גשו לסופר וקנו קמח לחם, ביצים, סירופ קרמל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ברנדי - קרמל גלידת פחזניות, פחזניות תפוח קרמל, ו פחזניות קרם שוקולד קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים תבנית אפייה גדולה וכבדה בנייר אפייה; מניחים בצד.
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין. תניח בצד.
שלב 1 כוס מים, חמאה, ומלח בסיר גדול, כבד על חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה, ערבוב מדי פעם עם כף עץ.
מוסיפים קמח, מערבבים היטב עד שהתערובת חלקה ומתרחקת מצדדים של מחבת. לבשל 30 שניות, ערבוב כל הזמן.
מניחים בצק בקערה של מערבל לעמוד.
מוסיפים חלבונים וביצים, 1 בכל פעם, מכים במהירות בינונית עם חיבור משוט עד בשילוב טוב. מקציפים 2 דקות במהירות בינונית.
סקופ את הבצק על ידי 1/4 כוס מלאה לתוך 8 תלוליות 2 סנטימטרים זה מזה על מחבת מוכנה.
אופים ב 425 במשך 20 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 (אל תסיר מחבת מהתנור); אופים 30 דקות נוספות. כבה את התנור. פירס העליון של כל קרם פאף עם סכין; לחזור מחבת לתנור. פחזניות קרם מגניבות בתנור סגור במשך 20 דקות.
הסר מהתנור; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
פיצול פחזניות בחצי אופקית. מלא כל נשיפה עם 1/4 כוס גלידה וסירופ 1 כף.