קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פחזניות עם מילוי לימון שמנת

פחזניות עם מילוי לימון שמנת
פחזניות עם מילוי לימון שמנת עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, מיץ לימון, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פחזניות עם מילוי פודינג, פחזניות שוקולד עם מילוי אגוזים, ו פחזניות לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים סוכר, ביצה, מיץ לימון, קליפת לימון, וקורט ofsalt בסיר קטן כבד; להקציף כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
תוסיף חמאה. מערבבים כל הזמן על בשר בינוני-נמוך עד קרד הוא חם ועבה מספיקכף מעיל (לא להרתיח), 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
3
מעבירים לימון לקערה בינונית.באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח קרם בקערת anothermedium עד פסגות טופס. קרם Foldwhipped לתוך curd ב 3 תוספות.כיסוי וצינה מילוי 1 שעה. לעשות קדימה: Canbe עשה 2 שעות קדימה. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
קרם לימוןקרם לימון
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
עמדה 1 מתלה ב topthird ו 1 מתלה בשליש התחתון של ovenand מחממים ל 425°f. קו 2 גליונות rimmedbaking גדולים עם נייר קלף. Bringfirst 4 מרכיבים לרתיחה גדולותראוקפן מעל חום בינוני, ערבוב עםכפית צמר עד חמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
2
הוסף flourall בבת אחת ומערבבים במרץ עד doughforms ומתרחק הצדדים של פאן.המשך לערבב עד צורות הסרט על panbottom, 1 עד 2 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
העברה לקערה גדולה. מגניב 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים 1 ביצה, עדיין באמצעות כף עץ, לנצח עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
מוסיפים 5 ביצים שנותרו, 1 בכל פעם, היטהמעורבבת אחרי כל אחד, ואז להכות untildough הוא חלק ומבריק, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
6
עבודה בקבוצות, להעביר doughto שקית בצק מצויד 1/2 אינץ ' קצה plainround. צינור 1-כדי 1 1/4-inch תלוליות, במרווחים כ 2 אינץ ' זה מזה, על preparedbaking גיליונות. באמצעות אצבע רטובה, משטחים חלקים של תלוליות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
7
לאפות פחזניות 15 דקות. גליונות אפייה הפוכים. להפחית את טמפרטורת התנור ל 177°. להמשיך לאפות עד נשיפות יבשים, המשרד, חום זהוב עמוק, 30 עד 35 minuteslonger. פחזניות מגניבות על מצעי אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
חותכים כל נשיפה אופקיתבחצי; לשלוף כל בצק רך. מילוי puffbottoms עם 1 כף לימון-creamfilling.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
2
מניחים ממתקים בצורת ביצה על גבי מילוי, אם תרצה בכך. לחץ על עלים צמרות לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
(קיבלר)(קיבלר)
3
מניחים שוקולד לבן בפח מתכת בינוני. הגדר קערה על סיר קטן של מים רותחים. מערבבים עד chocolateis רך וכמעט נמס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
הסר מים מעל; מערבבים עד נמס לגמריוחלק. באמצעות כפית, טפטוף שוקולד לבן דקורטיבי על כל אחדשאף קרם. תארגן פחזניות מלאות על מגש.מקררים עד זיגוג שוקולד קובע, לפחות 15 דקות ועד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
בתיאבון