פחזניות פקאן II
פחזניות פקאן II עשויות להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המתאבנים שלכם. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -1 גרם חלבון , 7 גרם שומן , ובסך הכל 86 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-24 מנות . 10 אנשים התרשמו מהמתכון. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כשעה . אם יש לכם תמצית וניל, קמח עוגה, חצאי פקאנים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון של 0% , ציון שניתן לשיפור. מתכונים דומים: פחזניות גבינה ותרד , פחזניות שמנת עם מילוי קרם אספרסו , ופחזניות ג'ינג'ר .
הוראות
מחממים תנור ל-150 מעלות צלזיוס (300 מעלות פרנהייט). משמנים תבניות אפייה.
בקערה בינונית, קרמו יחד חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת חלקה. הוסיפו את תמצית הווניל. טחנו פקאנים במעבד מזון או בלנדר; ערבבו עם קמח עוגה. ערבבו את תערובת הפקאנים לתוך התערובת המוקצפת עד לקבלת תערובת אחידה.
גלגלו את הבצק לכדורים עם כף, ולאחר מכן הניחו אותם במרחק של 2.5 ס"מ זה מזה על תבניות האפייה המוכנות.
אופים במשך 25 עד 20 דקות בתנור שחומם מראש, או עד להזהבה קלה.
מגלגלים עוגיות חמות בסוכר. לאחר שהן מתקררות, מגלגלים אותן שוב.