פחזניות צימוקים
. אם יש לכם סודה לשתיה, ביצים, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 10% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו לחם צימוקים לאוהבי צימוקים, עוגות צימוקים רום עם חמאה צימוקים רום, ו "נשיפות הנזירה" (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, להביא את הצימוקים, מים, ו 1 כפית וניל לרתיחה.
הסר מהחום, ולהניח בצד. מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
בקערה בינונית, שמנת התקצרות וסוכר יחד. הכה את הביצים, אחד בכל פעם, ו 2 כפיות של וניל. מנפים יחד את הקמח, סודה לשתייה ומלח; מערבבים לתוך התערובת מוקרם.
מסננים את הצימוקים ומערבבים אותם לתערובת.
שים את 3 כפות סוכר לתוך קערה קטנה.
מגלגלים את הבצק לביצים בגודל אגוז ומגלגלים את הכדורים בסוכר.
מניחים עוגיות 2 אינץ ' בנפרד על גיליון העוגיות מוכן.
אופים במשך 8 עד 10 דקות, עוגיות צריך להיות המשרד.