פחזניות קרם
פחזניות קרם אני יכול להיות רק הר ד ' אובר אתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 121 קלוריות. מתכון צמחוני זה משרת 20 . זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. 207 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. גשו לסופר וקנו חלב, ביצים, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 19%. ציון זה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: פחזניות שוקולד עם קצפת ותותים / יום הולדת שמח בקה, מאפה צ'וקס במילוי קרם קנולי (פחזניות שמנת), ו פחזניות קרם מיני עם קרם מאפה וניל.
הוראות
עבור פודינג: בסיר קטן, לשלב 1/2 כוס סוכר, 5 כפות קמח קמצוץ של מלח. מערבבים חלב, מעט בכל פעם, עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד. מרתיחים 60 שניות, ואז יוצקים כמות קטנה של נוזל חם ל -2 החלמונים, ומערבבים. ואז מחזירים עכשיו חלמונים מחוממים לסיר ומערבבים, על אש, עד שהתערובת מתחילה לבעבע שוב.
מסירים מהאש, מוסיפים וניל. מכסים ומצננים במקרר.
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס).
למאפה: בסיר בינוני משלבים קיצור ומים ומביאים לרתיחה. מנפים יחד 1 כוס קמח וקורט מלח ויוצקים בבת אחת לתערובת רותחת. מערבבים במרץ עד שהתערובת יוצרת כדור.
מסירים מהאש, ומוסיפים ביצים, אחת אחת, תוך ערבוב נמרץ לאחר כל הוספה. זרוק על ידי כפיות על תבנית אפייה, או צינור לצורה רצויה.
אופים 10 דקות בתנור שחומם מראש, ואז מנמיכים את האש ל -400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס) ואופים 25 דקות נוספות, או עד להזהבה. מגניב לחלוטין, לפצל, למלא עם פודינג, ולהחליף צמרות.