פחזניות קרם קרמל עקף
פחזניות קרם קרמל עקף הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה 468 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביצים, מים, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: ברנדי - קרמל גלידת פחזניות, פחזניות קרם שוקולד קרמל, ו פחזניות תפוח קרמל.
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות F.
מערבבים את המים, החמאה, המלח והסוכר המגורען בסיר גדול ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום בינוני גבוה. כאשר הוא רותח, מיד לקחת את המחבת את החום.
ערבוב עם כף עץ, להוסיף את כל הקמח בבת אחת ומערבבים קשה עד כל הקמח משולב, 30 עד 60 שניות. להחזיר את המחבת לחום ולבשל, ערבוב, על 2 דקות כדי להתאדות חלק מהלחות.
לגרד את התערובת לתוך מערבל מצויד מצורף משוט (או להשתמש מערבל יד).
מערבבים במהירות בינונית. עם ריצת המיקסר, והוספת ביצה 1 בכל פעם, להוסיף 3 של הביצים, לעצור אחרי כל תוספת לגרד את הצדדים של הקערה.
מערבבים עד שהבצק חלק ומבריק והביצים משולבות לחלוטין. הבצק צריך להיות עבה, אבל צריך ליפול לאט ובהתמדה מן המקצפים כאשר אתה מרים אותם מהקערה. אם הבצק עדיין נצמד למקצף, להוסיף ביצה אחרת, ולערבב עד משולב לחלוטין. גריז וקו 2 דפי עוגיות עם נייר קלף.
באמצעות שקית מאפה, צינור הבצק בגודל ביס "נשיקות" (על 1 1/2 אינץ') על גבי סדינים עוגיות.
טובלים את האצבע בקמח ודוחפים את הנקודות כדי להחליק כל בליטות.
אופים 15 דקות, ואז להפחית את החום ל 375 מעלות F ואופים עד נפוח וזהוב בהיר חום, כ 25 דקות יותר. נסה לא לפתוח את דלת התנור לעתים קרובות מדי במהלך האפייה.
בואו להתקרר על תבנית האפייה.
כדי להפוך את הקרמל, יוצקים את 1 1/4 כוסות סוכר למרכז סיר עמוק. בזהירות לשפוך את המים סביב הסוכר, מנסה לא להתיז כל סוכר על הצדדים של המחבת. אל תערבבו; בעדינות לצייר את האצבע דרך מרכז הסוכר כדי להרטיב אותו. מעל חום גבוה, מביאים לרתיחה מלאה ומבשלים בלי לערבב, מערבלים את הסיר מדי פעם אפילו את הצבע, עד ענבר קרמל בצבע, 10 עד 20 דקות. כאשר התערובת נעשית, להסיר את הסיר מהחום, ולהניח את החלק התחתון באמבט הקרח במשך 15 שניות כדי לעצור את הבישול.
טובלים את החלק העליון של כל קרם פאף בקרמל ומניחים אותו בצד קרמל למטה, עם הבסיס דבק ישר, על גיליון עוגיות משומן האחר. הקרמל יהיה בריכה מעט סביב הנשיפה ויהיה להקשיח ולפתח רגל. (כאשר אתה הופך את הפחזניות מאוחר יותר, זה יהיה חלק, שטוח "מכסה" עבור כל פחזנית.)
בואו מגניב עד סט, לפחות 10 דקות.
כאשר מוכן לשרת, בזהירות להפוך את הפחזניות מעל ולחתוך כל אחד אופקית לשניים באמצעות סכין משונן ארוך. ממלאים כל אחד עם כף קטנה של גלידה או קצפת בטעם מתוק.
מניחים את המכסה על גבי ומגישים מיד.