קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

פחזנית בטטה

פחזנית בטטה
צריכים תוספת צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו ? פחזנית בטטה יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 229 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . מתאים ל-8 מנות. תמורת 64 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בטטות, ביצים, סוכר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . עם ציון של 50% , המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: קיש בצק עלים , ריבועי בצק עלים שוקולד , ונפוליאון - עוגת בצק עלים שמנת .

הוראות

1
מניחים את קוביות הבטטה בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד לריכוך, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
אריזת מתנה סגולהאריזת מתנה סגולה
ציוד שתשתמש בו
צ'דר, חתוך לקוביותצ'דר, חתוך לקוביות
2
מסננים ומניחים להתקרר.
3
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9x9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דגיםסוכריות דגים
1 קילו שרימפס, קלופים ומוקפצים1 קילו שרימפס, קלופים ומוקפצים
4
מניחים את הבטטות המבושלות, החלמונים, החמאה והמלח לתוך קערת העבודה של מערבל חשמלי, ומקציפים במהירות גבוהה עד שהבטטה קרמית וחלקה, 3 עד 5 דקות. מורחים את תערובת הבטטה לתוך תבנית האפייה המוכנה, ומיישרים את החלק העליון בעזרת כף.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
זנים של פטריותזנים של פטריות
שוקולד צ'יפס חצי מתוק, לא חובהשוקולד צ'יפס חצי מתוק, לא חובה
2 צרורות פטרוזיליה איטלקית, קצוצה גס כדי להניב 1/2 כוס2 צרורות פטרוזיליה איטלקית, קצוצה גס כדי להניב 1/2 כוס
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סוכריות דגיםסוכריות דגים
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
5
מפזרים צימוקים ואגוזי מלך על החלק העליון של התבשיל, ומהדקים אותם קלות לתוך פני הבטטות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
6
בקערת מיקסר מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף, כדקה. יוצקים פנימה את הסוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עד שהמרנג מבריק ומחזיק פסגות רכות, 2 עד 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי1/2 כוס צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי
7
מורחים את המרנג על התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
2-2/3 כוסות ציפוי וניל משומר2-2/3 כוסות ציפוי וניל משומר
8
אופים בתנור שחומם מראש עד שהתבשיל חם והמרנג שחום קלות, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שרימפס, קלופים ומוקפצים1 קילו שרימפס, קלופים ומוקפצים