קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

פחית בירה של ביג באד עוף

פחית בירה של ביג באד עוף
עוף פחית הבירה של ביג באד יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 768 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 57g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו אורגנו, בירה, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוף מטוגן עם בירה-בירה מוסיף טעם מאוד טעים וארצי לכל כך הרבה דברים. עוף מטוגן עם בירה הוא נהדר, פנקייק חלב חמאה אפוי גדול ורך, ו בירה-בריין-Can Chicken (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 232°. לשטוף את העוף עם מים קרים להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים את האורגנו, אבקות שום ובצל, פפריקה, זנגביל, מרווה, מלח ופלפל בקערה קטנה. שפשף חצי מתערובת התבלינים בתוך חלל העוף. בעדינות להפריד את העור מן השד עוף ולשפשף את שאר התערובת על הבשר, מתחת לעור.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
פתח את הבירה ושופך על 1/2 כוס. זרוק את השום לתוך הפחית.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
4
מניחים את חלל העוף על פחית הבירה ולהגדיר את העוף, יכול לצדד, במחבת תנור גדול בטוח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מניחים 2 או 3 פרוסות בייקון בחלל הצוואר העליון של העוף לעטוף את הנותרים 5 או 6 פרוסות בייקון סביב החלק החיצוני של העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
צולים את העוף במשך 10 דקות. מנמיכים את הטמפרטורה ל 163° וצולים במשך 1 שעה או עד הטמפרטורה הפנימית בחלק העבה ביותר של הירך רושמת165 על מדחום מיידי לקרוא.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
תן מנוחה במשך 5 עד 10 דקות.
8
הסר בייקון ומגיש את העוף כולו, מגורר, או לחתוך לחלקים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים