פטה ובייקון ממולאים עוף עם פירה בצל
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Fetan ובייקון ממולאים עוף עם פירה בצל, קרוק פוט בייקון ופטה ממולאים תפוחי אדמה, ו נקניק עוף ורוטב בצל על פירה בטטות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה אבל עדיין רך. שמור את שומן החזיר במחבת, וקרר את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת. לאחר מגניב, לערבב את הבייקון יחד עם גבינת פטה, 3 כפות של שמנת חמוצה, אורגנו, ופלפל שחור בקערה קטנה; להפריש.
הנח חזה עוף שטוח על משטח העבודה שלך. השתמש בקצה של סכין חיתוך או סכין חיתוך חדה כדי לחתוך כיס 2 אינץ ' בשד העוף. חזור עם שאר חזה העוף. כפית את תערובת הבייקון לתוך הכיסים.
יוצקים את הקמח, ביצה ופירורי לחם לתוך מנות נפרדות, רדודות. בעדינות לחץ את חזה העוף לתוך הקמח למעיל. טובלים כל אחד לתוך הביצה המוכה, ואז לוחצים לתוך פירורי לחם.
מחממים את שומן החזיר על אש בינונית. חום את חזה העוף משני הצדדים בשומן החם, כ 2 דקות לכל צד. שמור את שומן החזיר במחבת.
מניחים את השדיים על צלחת אפייה, ואופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד והמילוי חם, 20 עד 25 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
בינתיים, מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול לכסות עם מים מלוחים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
בעוד תפוחי האדמה רותחים, לבשל את הבצל בשומן בייקון הנותרים על חום בינוני עד מאוד רך וזהוב חום, על 10 דקות. לאחר תפוחי האדמה נעשים, מחית יחד עם בצל, חמאה, הנותרים 3 כפות של שמנת חמוצה.
מגישים את חזה העוף בליווי פירה.