זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Fetan ובייקון ממולאים עוף עם פירה בצל, קרוק פוט בייקון ופטה ממולאים תפוחי אדמה, ו נקניק עוף ורוטב בצל על פירה בטטות.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה אבל עדיין רך. שמור את שומן החזיר במחבת, וקרר את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת. לאחר מגניב, לערבב את הבייקון יחד עם גבינת פטה, 3 כפות של שמנת חמוצה, אורגנו, ופלפל שחור בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
הנח חזה עוף שטוח על משטח העבודה שלך. השתמש בקצה של סכין חיתוך או סכין חיתוך חדה כדי לחתוך כיס 2 אינץ ' בשד העוף. חזור עם שאר חזה העוף. כפית את תערובת הבייקון לתוך הכיסים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
4
יוצקים את הקמח, ביצה ופירורי לחם לתוך מנות נפרדות, רדודות. בעדינות לחץ את חזה העוף לתוך הקמח למעיל. טובלים כל אחד לתוך הביצה המוכה, ואז לוחצים לתוך פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
מחממים את שומן החזיר על אש בינונית. חום את חזה העוף משני הצדדים בשומן החם, כ 2 דקות לכל צד. שמור את שומן החזיר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מניחים את השדיים על צלחת אפייה, ואופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד והמילוי חם, 20 עד 25 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
רוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בינתיים, מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול לכסות עם מים מלוחים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
בעוד תפוחי האדמה רותחים, לבשל את הבצל בשומן בייקון הנותרים על חום בינוני עד מאוד רך וזהוב חום, על 10 דקות. לאחר תפוחי האדמה נעשים, מחית יחד עם בצל, חמאה, הנותרים 3 כפות של שמנת חמוצה.