פטה כבד עוף
אף פעם אי אפשר להכין יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו פטה כבד עוף. מנה אחת מכילה 266 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -24 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-4 סועדים. תמורת 83 סנט למנה , מתכון זה מכסה 17% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. הוא מתאים גם כמתכון זול. אם יש לכם בצל, מלח ופלפל, רוטב חריף וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אהוב על ידי 74 חובבי אוכל וטבחים. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה נטולת גלוטן . מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך בערך 35 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון שיא של 63% , וזה טוב. מתכונים דומים: סלט כבד עוף , פטה דה שוקולד וכבד בקר עם בצל ובייקון .
הוראות
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית. מוסיפים שום, בצל וכבד עוף. מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה כ-10 דקות, עד שכבד העוף רך ואינו ורוד עוד.
מניחים את תערובת כבד העוף בבלנדר עם שרי יבש, גבינת שמנת, רוטב חריף, מלח ופלפל. טוחנים עד לקבלת תערובת חלקה.
מעבירים לקערה בינונית, מכסים ומצננים במקרר כשעתיים לפני ההגשה.