פטוצ'יני בטעם
ניתן להכין את המתכון לפטוצ'יני בטעם תוך כ-25 דקות . מנה עיקרית זו מכילה 253 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -6 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 ומחירו 74 סנט למנה מנות. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש תרד, עמילן תירס, פלפל חריף וגבינת פרמזן. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 67% . נסו ביצים אפויות וקרם בייקון בקני פטוצ'יני תרד , רוטב קרם עגבניות פטוצ'יני חמוציות עם שרימפס וסקלופ , ופטוצ'יני שמנת עם נבטי בריסל ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול או בתנור הולנדי, מבשלים פטוצ'יני במים רותחים במשך 5 דקות.
מוסיפים תרד ופלפל אדום; להחזיר לרתיחה. מבשלים 4-5 דקות או עד שהפסטה רכה; מסננים ומניחים בצד. בסיר גדול מערבבים עמילן תירס, חמין וחלב עד לקבלת מרקם חלק. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מסירים מהאש. מערבבים גבינת קוטג' ואגוז מוסקט.
מוסיפים פטוצ'יני וירקות; לזרוק למעיל.