קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות5
ציון בריאות6
מגזין

סלסת אננס ואבוקדו

סלסת אננס ואבוקדו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו סלסן אננס ואבוקדו. איש המערות הזה, ללא גלוטן, ללא חלב ומתכון ראשוני משרת 5 . מנה אחת מכילה 155 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת יש 78 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. לכו לחנות ואספו מיץ ליים, מלח ופלפל כשר, ג'לפנו ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. עם כפית ציון של 60%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: אורו סלסה ורדה עוף אנצ'ילדות עם אננס אבוקדו סלסה, סלסת אננס-אבוקדו, ו סלסת אננס ואבוקדו.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בקערה בינונית מכינים את הרוטב על ידי ערבוב של 2 כפות מיץ אננס עם מיץ הליים, הדבש, השמן והג ' לפנו. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מיץ אננסמיץ אננס
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לייםמיץ ליים
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
דבשדבש
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים את האננס והבצל. מקפלים פנימה בעדינות את האבוקדו והכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
אבוקדואבוקדו
בצלבצל
4
תנו לטעמים להתמזג לפחות 15 דקות לפני ההגשה.

ציוד

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

ניתן לשלב מקסיקני עם פינו נואר,ריזלינג ורוז נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות מונטינור רד קאפ פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -19 דולר לבקבוק.
מונטינור אדום קאפ פינו נואר
מונטינור אדום קאפ פינו נואר
פירות מאוזנים עם לחץ סביבתי מינימלי. זהו תערובת של כל בלוקים פינו נואר מעובדים. כל מגרש מותסס באמצעות שמרים מקומיים וכתוצאה מכך ביטוי אמיתי של האדמה עליה הוא גדל. שתו מעכשיו עד 2018. זוג עם: סלמון, נקניק, דלעת, בשרים על האש ופטריות הם חלק מהמרכיבים הרבים ששילבנו עם בציר 2014.