פטוצ'יני אלפרדו
המתכון פטוצ'יני אלפרדו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 20 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 551 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, פטוצ'יני, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו פטוצ'יני אלפרדו, פטוצ'יני אלפרדו, ו פטוצ'יני אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה, מערבבים כדי להפריד את האטריות, ומבשלים לפי הוראות החבילה עד אל דנטה.בינתיים, מחממים את השמנת והחמאה במחבת גדולה על אש בינונית עד שהחמאה נמסה והתערובת הגיעה לרתיחה.
מוסיפים 1/4 כוס הפרמזן והפלפל הנמדד והמלח ומקציפים עד לקבלת חלקה.
הסר את המחבת מהחום עד שהפסטה מוכנה.שמור 1 כוס של מי הפסטה ולנקז את הפטוצ ' יני.
מוסיפים את האטריות למחבת ומחזירים את המחבת לחום נמוך.
מוסיפים 2/3 כוס של מי הפסטה השמורים וכוס 1 של הפרמזן הנותר. לזרוק עם מלקחיים עד כל הגבינה נמסה, הוספת מי פסטה נוספים לפי הצורך כדי להגיע עקביות הרוטב הרצוי. טעם ותיבול עם מלח ופלפל.
מגישים מיד, עובר את 1/4 כוס פרמזן הנותרים עבור זליפה.