פטוצ'יני אלפרדו עם סרטי קישואים
פטוצ'יני אלפרדו עם סרטי קישואים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 535 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. 248 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך גבינת פרמזן, קישואים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: עוף אלפרדו עם סרטים קישואים, פטוצ'יני אלפרדו אני, ו פטוצ'יני אלפרדו.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
חותכים את הקצוות את הקישואים ולהשליך. באמצעות מנדולינה או בזהירות עם סכין חדה לחתוך את הקישואים לאורך לפרוסות דקות מאוד. ערם את הפרוסות לחתוך עם סכין לאורך לתוך סרטים 1/4 אינץ ' עבה.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה שאינם מקל על חום בינוני.
הוסף 1 שן של השום ומבשל במשך 30 שניות.
מוסיף את סרטי קישואים, לכסות ולבשל עד הקישואים הוא רך, ערבוב מדי פעם, על 6 דקות.
לבשל את הפסטה אל דנטה על פי ההוראות על החבילה. מצקת חצי כוס של מי הפסטה ומניחה בצד.
מסננים את הפסטה ומחזירים אותה לסיר הפסטה.
בינתיים, תכין את הרוטב. מערבבים את הקמח לתוך חלב דל שומן עד שהוא מומס לחלוטין.
שים את הכף הנותרת של שמן זית במחבת וחום על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את שן השום הנותרת ומבשלים 30 שניות.
מוסיפים את תערובת הקמח-חלב ומבשלים עד שהתערובת מתחילה לרתוח, תוך ערבוב מתמיד. להפחית את החום נמוך לבשל, ערבוב, במשך 2 דקות יותר.
מוסיפים את החלב התאדה, מלח והגבינה ומבשלים, ערבוב, עד הגבינה נמסה, על 1 דקה. מתבלים עם מלח נוסף לפי הטעם.
מוסיפים את הרוטב, הקישואים ו -3 כפות של הפטרוזיליה לפסטה בסיר וזורקים לשלב.
להוסיף קצת מי פסטה שמורות לפי הצורך כדי לשחרר.
כדי לשרת, מניחים 2 כוסות של תערובת הפסטה על כל צלחת ומקשטים עם פטרוזיליה שנותרה.
מקור מצוין של: סידן, נחושת, סיבים, חומצה פולית, ברזל, מגנזיום, מנגן, מוליבדן, ניאצין, זרחן, אשלגן, חלבון, ריבופלבין, סלניום, תיאמין, ויטמין B6, ויטמין C, ויטמין K
מקור טוב של: יוד, חומצה פנטותנית, ויטמין A, ויטמין B12, ויטמין D