פטוצ'יני בייקון קרמי
הכנת המנה לוקחת כ 38 דקות. אם יש לך בייקון אוסקר מאייר, בצל, אפונה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 27%. מתכונים דומים: פטוצ'יני בייקון קרמי, כרישה מוקרמת ופטוצ'יני בייקון, ו פטוצ'יני קרמי עם שרימפס ובייקון.
הוראות
מבשלים בייקון במחבת גדולה עד פריך.
הסר בייקון מ מחבת עם כף מחורץ, הזמנת 2 כף. טפטוף במחבת.
לנקז בייקון על מגבות נייר.
מערבבים בצל לתוך טפטוף; לבשל ומערבבים 3 דקות. או עד פריך במכרז.
מוסיפים קרם בישול, חלב ואפונה; מבשלים ומערבבים 3 דקות.
מוסיפים בייקון ופסטה; מערבבים למעיל.