פטוצ'יני ירוק עם כבדי עוף: פטוצ' יני ורדה איי פגטיני
פטוצ'יני ירוק עם כבדי עוף: פטוצ' יני ורדה איי פגטיני לוקח מסביב 1 שעה ו 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 653 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לך עלי תרד לתינוק, פרושוטו, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון סופר ספונקולרי של 80%. מתכונים דומים: פטוצ'יני ורדה, פטוצ'יני עם עשבי תיבול ירוקים, ו פטוצ'יני עם ירקות ירוקים.
הוראות
1
משרים את הפטריות המיובשות ב 2 כוסות מים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשות
טיפים עגולים לפינה #4
2
מסננים, קוצצים ושומרים גם פטריות וגם נוזל בישול.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
במחבת מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ', שלבו 2 כפות שמן זית והבייקון והעבירו לאט את השומן מהבייקון.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את טפלי העוף, מגבירים את האש ומבשלים עד שהם משחימים.
מרכיבים שתצטרך
קרביים עוף
5
מוסיפים את הגזר והבצל ומקפיצים על אש גבוהה 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את השום ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
7
מוסיפים את ציפורן, עלה דפנה ויין ומבשלים 30 דקות. מעבירים את הרוטב דרך מסננת דקה, מחזירים אותו לסיר ומערבבים פנימה את רסק העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזיר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עצם הודו וצוואר הודו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
על אש גבוהה מוסיפים את הבצל הירוק והפרושוטו ומקפיצים על אש גבוהה 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
כוס חזה הודו מבושל מגורר
9
מוסיפים את הפטריות הקצוצות וכ - 1/2 מנוזל ההשריה ומביאים לרתיחה מהירה. מנמיכים לרתיחה ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
10
מוסיפים את העגבניות והמלח והפלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
11
מוסיפים את כבדי העוף ומקפיצים על אש גבוהה 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומוסיפים לרוטב העגבניות. שמור על רוטב על רתיחה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
כבד עוף
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
עצם הודו וצוואר הודו
12
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
13
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהם רכים אך אל דנטה, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
14
מסננים את הפסטה וזורקים אותו במחבת מטגן עם רוטב מוכן, על אש גבוהה במשך 1 דקה. מחלקים באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות ומעליהם הגבינה המגורדת.
מוציאים מהמים הרותחים בעזרת כף מחוררת וטובלים במי הקרח. כאשר מקורר, להסיר מן המים, לסחוט במגבת לייבוש ומניחים בקערה של מעבד מזון. מחית עד שנוצרת משחה דקה מאוד.
בקערה שלבו את מחית התרד והביצים ובחשו היטב לאיחוד. תלולית 3 1/2 כוסות הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצה והתרד ושמן הזית. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח, גרדו וזרקו את שאריות החתיכות. מקמחים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.