פטוצ'יני ירוק עם כבדי עוף: פטוצ' יני ורדה איי פגטיני
פטוצ'יני ירוק עם כבדי עוף: פטוצ' יני ורדה איי פגטיני לוקח מסביב 1 שעה ו 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 653 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לך עלי תרד לתינוק, פרושוטו, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון סופר ספונקולרי של 80%. מתכונים דומים: פטוצ'יני ורדה, פטוצ'יני עם עשבי תיבול ירוקים, ו פטוצ'יני עם ירקות ירוקים.
הוראות
1
משרים את הפטריות המיובשות ב 2 כוסות מים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשות
רצועת קליפת לימון אחת
2
מסננים, קוצצים ושומרים גם פטריות וגם נוזל בישול.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
במחבת מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ', שלבו 2 כפות שמן זית והבייקון והעבירו לאט את השומן מהבייקון.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
מוסיפים את טפלי העוף, מגבירים את האש ומבשלים עד שהם משחימים.
מרכיבים שתצטרך
קרביים עוף
5
מוסיפים את הגזר והבצל ומקפיצים על אש גבוהה 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מוסיפים את השום ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
7
מוסיפים את ציפורן, עלה דפנה ויין ומבשלים 30 דקות. מעבירים את הרוטב דרך מסננת דקה, מחזירים אותו לסיר ומערבבים פנימה את רסק העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שמיר טרי, מרוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
על אש גבוהה מוסיפים את הבצל הירוק והפרושוטו ומקפיצים על אש גבוהה 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
כוס חזה הודו מבושל מגורר
9
מוסיפים את הפטריות הקצוצות וכ - 1/2 מנוזל ההשריה ומביאים לרתיחה מהירה. מנמיכים לרתיחה ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
10
מוסיפים את העגבניות והמלח והפלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
11
מוסיפים את כבדי העוף ומקפיצים על אש גבוהה 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומוסיפים לרוטב העגבניות. שמור על רוטב על רתיחה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
כבד עוף
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
12
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
13
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהם רכים אך אל דנטה, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
14
מסננים את הפסטה וזורקים אותו במחבת מטגן עם רוטב מוכן, על אש גבוהה במשך 1 דקה. מחלקים באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות ומעליהם הגבינה המגורדת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
15
מגישים מיד.
16
הביאו לרתיחה 3 ליטר מים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
17
מניחים קערה מלאה במים וקרח ליד הכיריים. לצלול את התרד לתוך המים הרותחים לחלוט במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
רצועת קליפת לימון אחת
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
הסוכריות של Peachie-o
18
מוציאים מהמים הרותחים בעזרת כף מחוררת וטובלים במי הקרח. כאשר מקורר, להסיר מן המים, לסחוט במגבת לייבוש ומניחים בקערה של מעבד מזון. מחית עד שנוצרת משחה דקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
הסוכריות של Peachie-o
19
בקערה שלבו את מחית התרד והביצים ובחשו היטב לאיחוד. תלולית 3 1/2 כוסות הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצה והתרד ושמן הזית. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח למעלה מבסיס התל כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח ישולב.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
21
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח, גרדו וזרקו את שאריות החתיכות. מקמחים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.