קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות65
מגזין

פטוצ'יני ירוק עם כבדי עוף: פטוצ' יני ורדה איי פגטיני

פטוצ'יני ירוק עם כבדי עוף: פטוצ' יני ורדה איי פגטיני
פטוצ'יני ירוק עם כבדי עוף: פטוצ' יני ורדה איי פגטיני לוקח מסביב 1 שעה ו 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 653 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לך עלי תרד לתינוק, פרושוטו, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון סופר ספונקולרי של 80%. מתכונים דומים: פטוצ'יני ורדה, פטוצ'יני עם עשבי תיבול ירוקים, ו פטוצ'יני עם ירקות ירוקים.

הוראות

1
משרים את הפטריות המיובשות ב 2 כוסות מים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2
מסננים, קוצצים ושומרים גם פטריות וגם נוזל בישול.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
במחבת מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ', שלבו 2 כפות שמן זית והבייקון והעבירו לאט את השומן מהבייקון.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את טפלי העוף, מגבירים את האש ומבשלים עד שהם משחימים.
מרכיבים שתצטרך
קרביים עוףקרביים עוף
5
מוסיפים את הגזר והבצל ומקפיצים על אש גבוהה 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את השום ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
7
מוסיפים את ציפורן, עלה דפנה ויין ומבשלים 30 דקות. מעבירים את הרוטב דרך מסננת דקה, מחזירים אותו לסיר ומערבבים פנימה את רסק העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
על אש גבוהה מוסיפים את הבצל הירוק והפרושוטו ומקפיצים על אש גבוהה 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
9
מוסיפים את הפטריות הקצוצות וכ - 1/2 מנוזל ההשריה ומביאים לרתיחה מהירה. מנמיכים לרתיחה ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
10
מוסיפים את העגבניות והמלח והפלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
11
מוסיפים את כבדי העוף ומקפיצים על אש גבוהה 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומוסיפים לרוטב העגבניות. שמור על רוטב על רתיחה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כבד עוףכבד עוף
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
12
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
13
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהם רכים אך אל דנטה, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
14
מסננים את הפסטה וזורקים אותו במחבת מטגן עם רוטב מוכן, על אש גבוהה במשך 1 דקה. מחלקים באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות ומעליהם הגבינה המגורדת.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
מגישים מיד.
16
הביאו לרתיחה 3 ליטר מים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
17
מניחים קערה מלאה במים וקרח ליד הכיריים. לצלול את התרד לתוך המים הרותחים לחלוט במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
18
מוציאים מהמים הרותחים בעזרת כף מחוררת וטובלים במי הקרח. כאשר מקורר, להסיר מן המים, לסחוט במגבת לייבוש ומניחים בקערה של מעבד מזון. מחית עד שנוצרת משחה דקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
19
בקערה שלבו את מחית התרד והביצים ובחשו היטב לאיחוד. תלולית 3 1/2 כוסות הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצה והתרד ושמן הזית. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
20
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח למעלה מבסיס התל כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח ישולב.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
21
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח, גרדו וזרקו את שאריות החתיכות. מקמחים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
22
מרדדים להגדרה הדקה ביותר במכונת גלגול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
23
חותכים את הפסטה לסרטים ברוחב 1/4 אינץ', מניחים על מגש סדינים שפוזר בנדיבות בקמח סולת, מכסים במגבות נקיות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת

מרכיבים

1חבורהעלי תרד תינוק, שטףעלי תרד תינוק, שטף43דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בייקון, חתוך לקוביותבייקון, חתוך לקוביות1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר12 כפיות אבקת שום8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות1גזר, קצוץ דקגזר, קצוץ דק227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קרביים עוףקרביים עוף227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כבד עוף, קצוץ גסכבד עוף, קצוץ גס1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות פורצ'יני מיובשותפטריות פורצ'יני מיובשות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש4תוספת זחליםקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1חתיכות טופי הית' בר1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן8281 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, מרוסקשום, מרוסק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1בצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרטרי מגורד פקורינו רומנוטרי מגורד פקורינו רומנו2smallsעגבניות שזיפים, מולבנות, קלופות, זורעות וקצוצות דקעגבניות שזיפים, מולבנות, קלופות, זורעות וקצוצות דק43דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פרושוטו פרוס דקפרושוטו פרוס דק6שרימפס וורידיםמלח ופלפל, לפי הטעםמלח ופלפל, לפי הטעם2בצל ירוק, קצוץ דקבצל ירוק, קצוץ דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה